Ce a pățit Bogdan Mocanu după ce a mers la solar? A tras un semnal de alarmă: "Aveți grijă..."

,

Nu doar că merge la sală pentru a arăta cât mai bine, ci Bogdan Mocanu face vizite și la solar pentru a obține o piele bronzată. Ce a pățit de această dată?


In articol:

Bogdan Mocanu, fostul concurent de la "Puterea Dragostei", acordă o mare atenție felului în care arată, dar se întâmplă, în anumite situații, ca din dorința de a obține rapid cele mai bune rezultate să exagereze.

Citeste si: Ramona, cuplu bomba cu un alt concurent, dupa ce s-a apropiat de Gabriel! Despre cine este vorba

Ce a pățit Bogdan Mocanu după ce a mers la solar? A tras un semnal de alarmă: "Aveți grijă..."

Având în vedere că vremea capricioasă din ultimele săptămâni nu i-a permis să se bronzeze natural, Bogdan Mocanu a mers la solar pentru a obține acel bronz uniform pe care și-l dorește. De această dată, vizita la salon a lăsat urmări pe corpul fostului concurent de la "Puterea Dragostei", motiv pentru care acesta a ținut să tragă un semnal de alarmă cu privire la comportamentul responsabil atunci când vine vorba despre mersul la solar.

Pentru că a stat mai mult decât trebuia la solar, pielea lui Bogdan Mocanu a avut de suferit. Într-un story pe care l-a postat pe contul personal de instagram, acesta le-a dezvăluit fanilor că pielea lui se cojește, sfătuindu-i pe cei ce îl urmăresc să aibă mare grijă atunci când merg la solar și să nu petreacă un timp îndelungat aici.

"Mamă, deci așa ceva, mamă...aveți grijă cât stați în solar nebunilor.", a spus Bogdan Mocanu.

Citeste si: Roxana, schimbare spectaculoasa de look! Iata cum a fost surprinsa fosta concurenta de la "Puterea dragostei, la un salon de infrumusetare!

Bogdan Mocanu, dezvaluiri uluitoare! Ce facea Turcu impreuna cu mai multi barbati: "Nici Roxana nu stia"

Bogdan Mocanu are de mai multa vreme un conflict cu Turcu. Razboiul dintre ei a ajuns pana la dezvaluiri uluitoare. Afirmatiile lui Mocanu nu au fost, insa, probate.

" Sunt unul dintre puținii oameni care te cunosc! Nu ți-e frică? Nu ți-ar fi rușine, mă perucă? Te trezești dimineața și când oamenii se spală pe dinți tu îți pui lipici în cap... Lumea nu știe, dar o știe acum.

Eu știu ce făceai la Iași. Se ducea cu Roxana de la  Puterea Dragostei, am înțeles că Roxana ar fi vrut să zică la un moment dat că el se duce să dea probă de videochat. Nu, e eronat, Roxana nu știa nici ea, uite, afli și tu pe calea asta. Am probe: te-ai dus acolo și stăteai să sugrumi capul bărbaților între picioare la videochat. Implica alți bărbați, manechine și capuri de bărbați în picioarele altor bărbați..”, a spus Bogdan Mocanu intr-un vlog. 

„Dacă mai aud vreo vorbă despe mine pun cu link pe Youtube ca să te vadă cine ești de fapt. Te dai că agăți fete pe acolo, dar aștepți să intre băieți musculoși.

Mai deschide o dată gura și nu mai intri în România. Te așteaptă lumea la graniță cu pozele. Stai cuminte că îți pun mare poză la aeroport u poza ta și cu un manechin între craci și cu fața ta de excitat.
Să ferească Dumnezeu să mă lase Andra să mă duc eu și Jador acolo. Într-o oră jumate vă demontez toate figurile din cap numai din vorbe”, l-a amenintat Bogdan Mocanu pe Turcu.

Citeste si: Puterea dragostei 23 iunie. Livian și Ramona, discuție intimă în camera roșie!

 

Citește-ne pe

Citește și:

Bianca si Livian, in razboi! De la ce a plecat totul

Propunere inedită a unui episcop: Doar preoții vaccinați să îi împărtăşească pe credincioşi

VINE RĂZBOIUL! Mișcări masive de trupe ruse spre granița cu Ucraina. Trenurile sunt pline cu soldați și tancuri

Cum a apărut Mary la botezul lui Dominic? Cu greu a putut fi recunoscută!

Berna este gravida? Cum a aparut in emisiunea de astazi "Puterea dragostei"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies