Mary și Robert au făcut anunțul despre nuntă. Când va avea loc evenimentul?

Autor: B.H.
Actualizat: 19 iun 2020, 12:14

Mary și Robert, unul dintre cele mai apreciate cupluri formate în emisiunea "Puterea Dragostei", au vorbit despre nuntă. Când vor face pasul cel mare?

Mary și Robert s-au cunoscut în emisiunea "Puterea Dragostei", s-au îndrăgostit unul de celălalt și au decis să își continue povestea de iubire acasă, departe de camerele de filmat. Cei doi foști concurenți de la "Puterea Dragostei" par hotărâți să își ducă relația la un alt nivel, motiv pentru care nu au ezitat să răspundă la întrebările fanilor legate de nuntă.

Citeste si: Andra Voloș, schimbare radicală de look. Cum arată acum?

Mary și Robert au făcut anunțul despre nuntă. Când va avea loc evenimentul?

Mary și Robert au planuri serioase de viitor, asta dacă ar fi să luăm în calcul cele mai recente declarații făcute de cei doi. După ce în urmă cu ceva timp au dat emoții tuturor după ce au postat o fotografie de la starea civilă, acum, foștii concurenți de la "Puterea Dragostei" au vorbit, în sfârșit, despre nuntă și au dat vestea pe care o așteptau toți prietenii lor virtuali.

Întrebată de un urmăritor când va avea loc nunta, Mary l-a lăsat pe Robert să răspundă la această întrebare. Astfel, Robert a dezvăluit că imediat ce se va termina pandemia de coronavirus, el și Mary plănuiesc să se căsătorească. Dacă până acum vorbeau despre acest lucru fără să aibă în minte când ar putea avea loc evenimentul, acum, cei doi îndrăgostiți au dezvăluit că este doar o chestiune de timp până când vor merge în fața altarului.

Citeste si: Culita Sterp a intrat cu masina intr-un copac! Care este starea cantaretului

Mary: Când va avea loc nunta?

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Robert: Când se termină cu COVID-19.

Mary: Nici el nu știe. Crezi că o să faci alegerea bună?

Robert: Am făcut-o deja. Crezi că mai dau înapoi?

Mary le-a mărturisit celor ce o urmăresc pe instagram că nu doar că se înțelege foarte bine cu Robert și au planuri serioase de viitor, ci are o relație foarte bună și cu soacra ei.

Astfel, nu există nimic care să stea în calea celor doi și care să îi împiedice să își întemeieze o familie.

Mary: Mă înțeleg extrem de bine cu soacra mea. Și cu soacra mea și cu mama mea. Le iubesc pe amândouă.

Citeste si: Iancu Sterp, mesaj-surpriză de la unul dintre starurile serialului ”Casa de Papel”! Ce i-a transmis Arturo după ce a ajuns în finala Survivor România 2020

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!