Livian nu mai vrea să audă de Bianca: "S-a terminat între noi." Ce l-a făcut să ia această decizie radicală?

Livian nu mai vrea să audă de Bianca. Concurentul de la "Puterea Dragostei" este foarte supărat pe fosta lui iubită și nici lacrimile ei nu îl mai impresioneză.


In articol:

Livian nu mai vrea să audă de Bianca. Dacă până acum doar s-au tachinat și s-au atacat reciproc, dar apropierea dintre ei era vizibilă, acum, Livian și Bianca au ajuns să se certe foarte tare. Ce l-a supărat pe Livian și l-a determinat să rupă orice legătură cu Bianca?

Livian nu mai vrea să audă de Bianca: "S-a terminat între noi."

Lacrimile Biancăi nu îl mai impresionează pe Livian, iar acesta nu s-a grăbit să își consoleze fosta iubită în momentul în care aceasta a ieșit plângând din emisiune. Livian a spus că nu mai vrea să audă de Bianca și că între ei totul s-a terminat. Schimbarea radicală de atitudine a lui Livian a fost determinată de comportamentul Biancăi. Se pare că pe concurentul de la "Puterea Dragostei" l-a deranjat foarte tare că Bianca s-a apropiat de Andreea Pirui, cea cu care a avut nenumărate conflicte și în fața căreia Livian i-a luat apărarea de mai multe ori.

Livian:De ce să vorbesc cu ea? Iar să îi dau speranțe? Am zis că s-a terminat între noi. S-a terminat între noi pentru tupeul ăsta. Ai zis dragul meu, credeam că pe mine mă alinți.

Bianca: Nu, nu, uite lui Marius i-am spus.

Livian: Marius e dragul tău? Păi văd că Pirui e sora ta, Marius e dragul tău. Bun, bravo. Am încheiat că nu mai vreau să...Ferească sfântul! Scoateți-mă de aici că...

Citeste si: Livian a atacat-o dur pe Bianca: "Ce pretenții aveai de la mine?" S-a întâmplat când toți credeau că s-au împăcat

Bianca și Livian, atingeri interzise. Unde își ținea mâna concurentul de la "Puterea Dragostei"?

Bianca și Livian, atingeri interzise. Iată cum au fost surprinși cei doi concurenți de la "Puterea Dragostei", deși toată lumea credea că sunt certați.

Bianca și Livian, atingeri interzise. Cei doi concurenți de la "Puterea Dragostei" spun că nu mai formează un cuplu, iar Livian nu s-a ferit să afirme că nu mai vrea nici în viitor o relație cu Bianca, dar sunt în continuare surprinși unul în prezența celuilalt, iar în anumite situații, chiar sunt foarte apropiați.

Bianca și Livian au format unul dintre cele mai iubite cupluri de la "Puterea Dragostei", iar susținătorii lor încă speră ca cei doi să se împace, deși momentul se lasă așteptat de luni bune. Cu toate că nu sunt oficial împreună, Bianca și Livian nu se feresc să facă gesturi care trădează apropierea dintre ei. 

Citește continuarea aici. 

Citeste si: Vrea Ella sa i-l fure pe Livian Biancai? Se ascut cutitele intre cele doua prietene de la "Puterea dragostei"

Livian nu mai vrea să audă de Bianca. S-a simțit trădat!

Livian s-a simțit trădat în momentul în care Bianca s-a apropiat de Marius și de Andreea Pirui, având în vedere că cele două cupluri au fost mai tot timpul în conflict. Bianca a încercat să se apere spunând că nu a mers să vorbească cu Andreea Pirui atunci când aceasta a chemat-o, însă Livian i-a atras atenția că nu a făcut acest lucru pentru a o ține la distanță, ci la fel ar fi procedat cu orice altă fată, având în vedere că nu avea o stare de spirit prea bună.

Livian nu mai vrea să audă de Bianca. Având în vedere cele întâmplate, deși în ultima vreme erau foarte apropiați, acum, șansele ca Bianca și Livian să se mai împace sunt destul de mici.

Citeste si: Livian de la Puterea Dragostei s-a împăcat cu fosta iubită?! Cei doi țin legătură de când concurentul a fost plecat în vacanță în România

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate