Surpriza incredibila! Cine sunt favoritii saptamanii la ''Puterea dragostei''?

,

Surpriza incredibila pentru fanii ''Puterea dragostei''. Cine sunt concurentii favoriti ai acestei saptamani.


In articol:

Surpriza incredibila! Cine sunt favoritii saptamanii?

Fanii Puterea dragostei au decis cine sunt favoritii saptamanii! Cei doi lideri vor face jocurile in casa dragostei, iar ceilalti concurenti sunt nevoiti sa accepte acest lucru, fie ca le place sau nu.  Andreea Mantea a anuntat favoritii din aceasta saptamana si toata lumea i-a aplaudat. Desi Bianca spera cu ardoare ca fanii ei sa o plaseze in topul din aceasta saptamana, se pare ca soarta nu a fost de partea ei. Favorita a fost aleasa dintre Ella si Andreea Pirui.

Citeste si: Gabriel, mesaj dur despre fosta lui iubita, Daiana: ''O respect ca femeie, imi pare bine ca...''

Andreea Mantea a anuntat numele celor care au primit cele mai multe voturi

Din partea baietilor, favoritul a fost Livian, iar din partea fetelor favorita a fost Andreea Pirui. Livian are mai multe variante de fete pe care le poate lua la o intalnire.

Vizibil nehotarat intre Bianca, Ligi, Ella si Ramona, Livian face in cele din urma o alegere. 

Urmariti alegerea acestuia in materialul video de mai jos: 

Bianca a izbucnit în lacrimi. Bianca încearcă să pară tare și se leagă de orice pentru a se apropia din nou de Livian, dar acesta nu doar că o ține la distanță, ci chiar se apropie de alte fete din casă, totul spre dezamăgirea Biancăi.

Ce s-a întâmplat acum?

Bianca a izbucnit în lacrimi după ce Livian s-a apropiat de altă fată. S-a terminat totul între ei?

Imaginile în care Livian a fost surprins în timp ce o privrea pe Ramona au făcut-o pe Bianca să izbucnească în lacrimi. Concurenta de la "Puterea Dragostei" a început să plângă foarte tare și a ieșit din emisiune preț de câteva clipe pentru a se liniști.

După ce a revenit în casă, Bianca a încercat să pară tare, dar în continuare nu și-a putut stăpâni lacrimile, mai ales atunci când Livian a spus că vrea să plece din casă și că va încerca să evite orice fel de interacțiune cu ea.

Atitudinea lui Livian a afectat-o puternic pe Bianca, iar concurenta nu a mai reușit să vorbească despre tot ceea ce se întâmplă în sufletul ei.

Livian a fost deranjat de reacția Biancăi, acesta considerând că nu are motive să plângă, mai ales că ei nu mai sunt împreună de luni bune.

Livian: Dacă era Ella înțelegeam, dar cu Ramona?(...) De ce Bianca s-a apucat să plângă acum când nu a existat atingere, doar o simplă privire, în comparație cu ce a fost săptămânile trecute. Eu cu Ella pe iaht, eu cu Ella în emisiune când m-am jucat. De ce să plângi că am stat și m-am uitat așa la ea?

Bianca: E ok, nu mai vreau să mai vorbesc.

Citeste continuarea aici.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Certuri aprinse la "Puterea Dragostei": "Decât să fiu d-aia care se duce cu toți bărbații..." Cine a jignit? Urmărește o ediție incendiară "Puterea...

EMA confirmă: Vaccinurile Pfizer și Moderna sunt cele mai bune

Cine este și cum arată actuala iubită a celebrului Adrian Sârbu, fostul șef al Pro Tv. Este cu 30 de ani mai tânără decât el

Bianca a izbucnit în lacrimi după ce Livian s-a apropiat de altă fată. S-a terminat totul între ei?

Adevărul neștiut despre usturoi. Ce greșeală fac românii când mănâncă usturoi

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies