Livian, declarație de dragoste pentru Bianca: "Tu ești singura..." Acum e clar ce simte pentru ea!

,

Livian, declarație de dragoste pentru Bianca. Concurentul de la "Puterea Dragostei" nu își mai ascunde sentimentele. A spus ce se întâmplă în sufletul lui.


In articol:

Livian, declarație de dragoste pentru Bianca.  Cu toate că nu îi spune în mod direct tot ce simte pentru ea, mesajele pe care Livian le postează pe contul de instagram demonstrează ce se întâmplă cu adevărat în sufletul lui. 

Livian, declarație de dragoste pentru Bianca: "Tu ești singura..." Acum e clar ce simte pentru ea!

Livian și Bianca nu mai formează un cuplu, dar nici nu pot sta separați. Cei doi au momente în care sunt atât de apropiați, încât cei din jur cred că s-au împăcat, dar vor să păstreze acest lucru doar pentru ei. Deși există situații în care Livian îi impune Biancăi niște limite și nu îi permite să îl sărute sau să facă gesturi tandre, acum, concurentul de la "Puterea Dragostei" a postat pe instagram un mesaj care lasă loc de interpretări.

"Sunt golan, nu pot fi ținut în lesă...dar în povestea mea tu ești singura prințesă.", a scris Livian pe instagram.

Citeste si: Livian și Bianca, din nou în conflict: "După ce o lună îți dau în fiecare zi bani..." De la ce a pornit totul?

Concurentul de la "Puterea Dragostei" nu a precizat dacă mesjaul pe care l-a scris se referă la Bianca, dar având în vedere că este singura femeie cu care a interacționat în ultima perioadă, există șanse mari ca ea să fie "prințesa" din povestea lui Livian.

Citeste si: Livian a atacat-o dur pe Bianca: "Ce pretenții aveai de la mine?" S-a întâmplat când toți credeau că s-au împăcat

Bianca și Livian, atingeri interzise. Unde își ținea mâna concurentul de la "Puterea Dragostei"?

Bianca și Livian, atingeri interzise. Iată cum au fost surprinși cei doi concurenți de la" Puterea Dragostei", deși toată lumea credea că sunt certați.

Bianca și Livian, atingeri interzise. Cei doi concurenți de la" Puterea Dragostei" spun că nu mai formează un cuplu, iar Livian nu s-a ferit să afirme că nu mai vrea nici în viitor o relație cu Bianca, dar sunt în continuare surprinși unul în prezența celuilalt, iar în anumite situații, chiar sunt foarte apropiați.

Bianca și Livian au format unul dintre cele mai iubite cupluri de la" Puterea Dragostei", iar susținătorii lor încă speră ca cei doi să se împace, deși momentul se lasă așteptat de luni bune.

Cu toate că nu sunt oficial împreună, Bianca și Livian nu se feresc să facă gesturi care trădează apropierea dintre ei. La fel s-a întâmplat și acum, când Livian a postat pe contul personal de instagram un filmuleț în care el și Bianca sunt foarte apropiați. Cei doi s-au jucat, iar Livian i-a făcut o glumă iubitei lui, moment în care fost surprins cu mâna sub rochia ei.

Citește continuarea aici.

Citeste si: Livian de la Puterea Dragostei, surpriză imensă pentru Bianca de ziua ei

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Ce face Ella în casa "Puterea Dragostei"? Marius a aruncat bomba: "Ai venit în baia băieților și..."

Cartel ALFA cere cu fermitate retragerea proiectelor de lege privind vaccinarea obligatorie: 'O acțiune dictatorială a guvernului'

BOMBĂ! Gina Pistol și Smiley s-au despărțit! Este SCANDAL IMENS

Ce a facut Raluca Munte dupa ce s-a spus ca este gravida!

Denisa, fosta iubita a lui Iancu Sterp, la volanul unei masini de sute de mii de euro! Cu ce se ocupa tanara in Marea Britanie

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies