Ce face Ella în casa "Puterea Dragostei"? Marius a aruncat bomba: "Ai venit în baia băieților și..."

,

Ce face Ella în casa "Puterea Dragostei"? Conflictul dintre Ella și Marius pare să nu se mai termine, iar astăzi, concurentul a făcut acuzații grave.


In articol:

Ce face Ella în casa "Puterea Dragostei"? Între Marius și Ella a izbucnit un conflict puternic, iar cei doi au ajuns să își spună cuvinte grele.

Ella l-a jignit pe concurentul de la "Puterea Dragostei", dar nici acesta nu s-a lăsat mai prejos și a făcut dezvăluiri picante despre Ella.

Ce face Ella în casa "Puterea Dragostei"? Marius a aruncat bomba: "Ai venit în baia băieților și..."

Marius a criticat-o dur pe Ella, reproșându-i că nu face altceva decât să se apropie de toți băieții din casă, fără să țină cont dacă aceștia sunt sau nu într-o relație. Astfel, Ella reușește să provoace certuri aprinse în cupluri, lucru pe care l-au observat mai multe persoane din casa "Puterea Dragostei".

Deranjat de faptul că Ella l-a jignit spunându-i că este fătălău, Marius nu s-a mai putut abține și a dezvăluit ce face Ella în casa "Puterea Dragostei".

Ella: Dacă ție ți-ar spune că te dai la toate femeile, normal că te-ar fi deranjat.

Marius: Am spus că vorbești, nu că te dai. Dacă eu vorbeam cu toate femeile, da, puteai să îmi spui că vorbesc. Dacă aduc argumente e posibil să mă jignești din nou și nu vreau asta. Să spun de câte ori ai venit pe aici prin baie sau prin spate după băieți? Vrei să spun de câte ori ai venit în baia băieților și ai vorbit cu băieții? Ești singura fată care a făcut asta. Eu nu am văzut pe aici nicio fată.

Și când te jucai cu Iancu, și când te jucai cu Jador. Ești singura care a ajuns în spate aici și...

Ella: E adevărat că vorbesc, că sunt sociabilă, dar se interpretează mult mai mult. 

Citeste si: S-au certat de la bani. Discuții aprinse în casa "Puterea Dragostei" De ce au fost puse la zid Ella și Bianca?

Ce planuri are Ella după ce se va termina "Puterea Dragostei"? A dezvăluit totul

Mai este puțin până când competiția" Puterea Dragostei" își va desemna câștigătorul, astfel că mulți dintre concurenți deja se gândesc ce vor face după ce vor ieși din casă. Ce planuri are Ella?

Ella este una dintre cele mai votate concurente de la" Puterea Dragostei", se bucură de aprecierea publicului, astfel că a fost desemnată favorita săptămânii de mai multe ori în ultima perioadă. Astfel, Ella are șanse mari să câștige competiția, acest lucru motivând-o să rămână în continuare în emisiune, având în vedere că nu are o relație în casă.

Anul 2020 s-a dovedit a fi unul plin de încercări pentru Ella. Concurenta de la " Puterea Dragostei" a pierdut mai multe persoane dragi în ultimele luni, iar pe lângă aceste probleme personale, Ella a avut parte de multe conflicte și în casă, lucru care a influențat-o negativ. După această perioadă grea, Ella are planuri mari pentru viitor. 

Citește continuarea aici.

Citeste si: Vrea Ella sa i-l fure pe Livian Biancai? Se ascut cutitele intre cele doua prietene de la "Puterea dragostei"

Ce face Ella în casa "Puterea Dragostei"? Caută sau nu atenția celorlalți bărbați?

Ella a fost acuzată atât de fetele din casă, cât și de băieți, că face orice pentru a avea parte de atenția celorlalți băieți din casă. Ea nu este implicată într-o relație, iar ceilalți concurenți sunt de părere că prin acțiunile ei reușește să intervină în viața cuplurilor deja formate

Marius: Sunt singurul om care îți spune că tu cauți atenția celorlalți bărbați? 

Ce face Ella în casa "Puterea Dragostei"? Concurenta a fost aspru criticată pentru atitudinea pe care o are și pentru faptul că se apropie mult prea mult de băieții din casă care sunt într-o relație.

Citeste si: Puterea Dragostei 2 iulie. Ella a izbucnit în lacrimi: „Nu am nevoie de bărbatul nimănui!”

 

Citește-ne pe

Citește și:

Jobul plătit cu 14.000 de lei pentru care nu există candidaţi. Angajaţii se pot califica şi la locul de muncă

Anda Adam divorteaza? Care este motivul separarii

Scene incredibile în București: Mașina de filaj de la Antidrog a fost săltată de Poliția Locală, chiar în timpul unui flagrant

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

EXCLUSIV Emanuel, pregătit pentru rolul de tată? A făcut dezvăluirea: "Cred că aș putea să..."

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies