Berna și Philip au vorbit despre nuntă și copii: "Tu nu prea ești așa de încântat" Ce se întâmplă între ei după ce au ajuns în România?

Author: Bianca Hriscu
Actualizat: 18 iul 2022, 07:40
Foto(4)

Berna și Philip au vorbit despre nuntă și copii. După ce s-au logodit, cei doi au planuri serioase de viitor, după cum au dezvăluit într-un vlog.

Berna și Philip au vorbit despre nuntă și copii.  Cei doi concurenți de la "Puterea Dragostei" sunt mai fericiți ca niciodată și deja se gândesc la cum va arăta viața lor în următorii ani. Cu toate acestea, Berna i-a reproșat lui Philip că nu e atât de implicat în aceste discuții. Care a fost replica lui?

Citeste si: Philip de la "Puterea Dragostei": "Am făcut o nebunie" A luat pe toată lumea prin surprindere cu decizia lui

Berna și Philip au vorbit despre nuntă și copii: "Tu nu prea ești așa de încântat" Ce se întâmplă între ei după ce au ajuns în România?

Berna și Philip s-au întors în România chiar înainte de Marea Finală și cei doi s-au mutat deja împreună. Se pare că între ei lucrurile merg foarte bine, iar într-un vlog pe care Berna l-a postat pe canalul ei de Youtube, cei doi au vorbit despre nuntă și copii.

Berna a recunoscut că adoră copiii și că așteaptă momentul în care va deveni mamă, chiar dacă Philip nu este la fel de nerăbdător ca ea.

Berna: Eu sunt mai încântată, mie îmi plac copiii de fel.

Philip: Adică vrei să zici că eu nu sunt încântat?

Berna: Nu, tu nu prea ești așa de încântat ca mine.

Philip: Ba da, îmi doresc și eu un bebeluș.

Berna: Bine, nu acum, peste vreo 2-3 ani așa am spus pentru că planul nostru este să facem nunta la anul, doar că, cu virusul acesta, nu știm ce să facem exact și o să se filmeze la Se strigă darul, cu doamna Andreea. Iubiricul meu, ce nuntă vrei, cum ți-ai imaginat?

Citește și: Suferiti de tensiune mare? Recomandari de ceai pentru scaderea tensiunii

Philip: Ca la regi și regine, cu caleașcă, tu cu o rochie d-aia lungă, cu pietre și eu cu un costum d-ala așa frumos de cavaler.

Berna: Eu vreau să vii tu prima dată pe cal și apoi te urci în caleașcă.

Philip: Facem, iubita mea.

Cei doi îndrăgostiți plănuiesc să ajungă în fața altarului anul viitor, asta dacă nu vor mai exista probleme din cauza coronavirusului.

Citeste si: Bianca face acuzații grave la adresa Bernei: "Trebuie să înveți să îți respecți bărbatul"

Berna a spus adevărul despre sarcină. Așteaptă sau nu un copil?

Berna a spus adevărul despre sarcină. După zvonurile potrivit cărora Philip ar fi cerut-o în căsătorie pentru că e însărcinată, Berna a lămurit lucrurile.

Berna a spus adevărul despre sarcină.Berna și Philip formează un cuplu în casa" Puterea Dragostei", iar cei doi au planuri serioase de viitor. Philip și-a luat inima în dinți și a cerut-o în căsătorie pe Berna, iar cei doi sunt mai fericiți ca niciodată.

Ce program TV o să vedem la Kanal D România, de Paște! Iată ce vom putea urmări pe 15 și 16 aprilie 2023!

După ce a fost cerută în căsătorie, Berna a spus adevărul despre sarcină. Dorința lui Philip de a-și întemeia o familie alături de Berna nu a fost văzută cu ochi buni de toată lumea, ba chiar au existat persoane care au afirmat că Berna ar fi însărcinată și că Philip s-a grăbit să o ceară în căsătorie pentru ca, în momentul în care se va naște copilul, aceștia să formeze deja o familie. Având în vedere zvonurile apărute, Berna s-a hotărât să pună capăt speculațiilor, astfel că a lămurit lucrurile.

Citește continuarea aici. 

Citeste si: Mama lui Philip de la „Puterea Dragostei”: „O aștept pe Berna să vină acasă!”

 


Bianca și Laurențiu, de la tachinări la război! Concurentul a dat cărțile pe față și a recunoscut ce anume l-a determinat să se îndepărteze de Bianca, după plecarea lui Alexandru din Casa iubirii! „N-am mai simțit nimic nici din partea ta!”