Cum a reușit Micutzu să o uite pe fosta iubită. Ce s-a întâmplat între cei doi: „Și cam despre asta a fost vorba”

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 16 ian 2023, 11:04

Micutzu a fost implicat într-o relație mai mulți ani, însă, din cauza viziunii diferite asupra lucrurilor, aceștia au decis să pună capăt poveștii de dragoste

Sursa: Captură video

Micutzu a fost invitat în emisiunea „40 de întrebări”, unde a făcut dezvăluiri despre cum despărțirea dintre el și fosta iubită s-a produs și pe rețelele de socializare, pentru ca relația să fie încheiată definitiv.

Micutzu a fost invitat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”. Îndrăgitul comediant a explicat cum vede el o despărțire, fiind vorba de o relație de lungă durată care s-a încheiat în urmă.

Ce reprezintă „un click” într-o despărțire pentru Micutzu

Micutzu a fost implicat într-o relație mai mulți ani, însă, din cauza viziunii diferite asupra lucrurilor, aceștia au decis să pună capăt poveștii de dragoste pe care o trăiau.

Pe rețelele de socializare, aceștia nu mai au nicio fotografie împreună, ca și când nimic nu s-a întâmplat.

Mai mult decât atât, despărțirea lor nu pare să fi fost o surpriză pentru apropiați, dar lucrurile s-au așezat, în timp, pentru cei doi foști iubiți.

Invitat în platoul emisiunii, Denise Rifai l-a întrebat pe Micutzu dacă „se poate șterge dragostea cu un simplu click”.

Acesta nu crede că este posibil, însă este convins de faptul că, atunci când lucrurile nu mai funcționează și se ia decizia despărțirii, legătura trebuie să fie încheiată definitiv, pe toate planurile.

Citește și: Cine este Micutzu și care este numele real al cunoscutului actor de stand-up comedy

De asemenea, comediantul a admis și faptul că este îndrăgostit, însă nu a oferit niciun detaliu despre ceea ce se întâmplă în viața lui, în prezent, din punct de vedere sentimental.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

„Nu! Probabil nu se poate, dar da... E bine, în momentul în care pui punct, să fie un punct, cu adevărat punct, din toate punctele de vedere. Și cam despre asta a fost vorba, să punem punct. Da! (n.r.) dacă este îndrăgostit”, a răspunsul Micutzu.

Cine este fosta iubită a lui Micutzu

Dumitrița Razlog și Micutzu, pe numele său real Cosmin Nedelcu, au format un cuplu foarte frumos pentru o bună perioadă de timp, mai exact, câțiva ani, dar lucrurile, la un moment dat, au început să scârțâie.

Cei doi au ajuns la concluzia că cel mai bine este ca relația să se înche ie, întrucât cei doi nu se mai îndreptau înspre direcția dorită.

Aceștia s-au despărțit înainte de Crăciun, în urmă cu un an.

Dumitrița Razlog este o tânără care s-a născut în Chișinău, Republica Moldova, iar, de profesie, este inginer. Aceasta este pasionată de teatru, dar și de pictură, având un spirit artistic extrem de dezvoltat.

Citește și: Cosmin Nedelcu: lupta cu propria greutate și viața personală. În câte filme a jucat de-a lungul timpului

Cât timp au fost împreună, Micutzu și Dumitrița au ținut lucrurile doar pentru ei, s-au afișat destul de puțin în mediul online și nu s-au expus public în mod exagerat, decât atât cât au simțit nevoie și cât este cazul.