Cine este Micutzu și care este numele real al cunoscutului actor de stand-up comedy

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 12 oct 2023, 01:20

Micutzu, actor de comedie și stand-up

Sursa: instagram Micutzu

Micutzu se numără printre cei mai apreciați actori de stand-up comedy, actorul reușind să stârnească hohote de râs de fiecare dată când își face apariția pe scenă. Care este numele real al lui Micutzu și cine este, de fapt, cunoscutul actor?

Micutzu este un actor de comedie care a reușit să cucerească publicul, astfel că este apreciat atât pentru show-urile sale de stand-up comedy, cât și pentru filmele în care a jucat de-a lungul timpului. Chiar dacă a devenit celebru în România, puțini sunt cei care știu care este, de fapt, numele din buletin al actorului.

Micutzu, nume real. Ce scrie în buletinul îndrăgitului actor? 

Micutzu este un actor carismatic și apreciat de public pentru felul în care își pune talentul în valoare. Numele de scenă Micutzu l-a făcut celebru, însă numele real al actorului este Cosmin Nedelcu. 

Micutzu, pe numele său real Cosmin Nedelcu, este actor de comedie, fiind cunoscut în special pentru show-urile de stand-up. De-a lungul carierei sale, Micutzu a avut mai multe apariții televizate, în diferite emisiuni de comedie, dar a jucat și în filme românești de succes.

Pe lângă cariera artistică, Micutzu a cochetat și cu antreprenoriatul, astfel că în anul 2017 și-a deschis un Barber Shop, dar cu un concept nou. Mai exact, în timp ce sunt bărbieriți, clienții pot urmări show-uri de stand-up comedy. 

Citește și: Cosmin Nedelcu: lupta cu propria greutate și viața personală. În câte filme a jucat de-a lungul timpului

Cine este Micutzu și ce studii are? 

Actor de film și stand-up, Cosmin Nedelcu alias Micutzu s-a născut pe 22 iulie 1986, la Focșani. Acesta s-a pregătit pentru a urma o carieră în domeniul actoriei, astfel că după ce a absolvit Liceul de Artă „Gheorghe Tăttărescu” din Focșani, Micutzu și-a continuat studiile la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică "I.L. Caragiale" din București (UNATC).

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Deși la bază este actor, în majoritatea timpului, Micutzu apare în fața publicului în spectacolele de stand-up comedy, acestea fiind show-urile care l-au făcut celebru. Cu toate acestea, actorul Cosmin Nedelcu acceptă și roluri în diferite producții cinematografice și apare în reclame, acolo unde nu doar că interpretează un rol, ci dă o notă personală fiecărui spot publicitar.

În ce filme a jucat Micutzu alias Cosmin Nedelcu? 

Fiind actor de comedie, Micutzu a jucat în mai multe filme în care a interpretat personaje care să stârnească râsul. Printre cele mai cunoscute filme din distribuția cărora a făcut parte se numără „5gang : Un altfel de Crăciun” sau „Teambuilding”, acesta din urmă reușind să aibă încasări record. Iată filmele în care a jucat Micutzu. 

  • La 6 KM, 202 m distanță de centrul orașului (2009)
  • Websitestory (2010) 
  • IMPROvSHOW (2014)
  • Petrecere privată (2016)
  • Faci sau taci (2019)
  • 5gang : Un altfel de crăciun (2019)
  • Copacul Dorințelor- Amintiri din Copilărie (2021)
  • Teambuilding (2022)

Actorul Cosmin Nedelcu a urcat și pe scena teatrului, acesta jucând în piesa Funcționarii, în regia lui Alexandru Mâzgăreanu.

Micutzu va fi invitatul lui Denise Rifai în ediția de duminică, 15 ianuarie 2023, a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”. Actorul Cosmin Nedelcu va răspunde la cele 40 de întrebări legate de cariera și viața sa personală, lăsându-i pe telespectatori să îl descopere pe omul care se află în spatele cunoscutului actor de comedie. Ediția de duminică a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” va fi difuzată începând cu ora 22:00. 

Citește și: [Foto] Cum arata Micutzu înainte sa slăbească 50 de kilograme. Momentul decisiv care i-a schimbat viata

 

 

 

Taguri:

Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!