Micutzu, duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Author: Ana Dinu

Micutzu revine din când în când la actorie, cu roluri în filme de scurt sau lung metraj

Duminica aceasta, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, telespectatorii se vor putea bucura de un interviu savuros cu Cosmin Nedelcu, alias Micutzu, unul dintre cei mai îndrăgiți actori de stand-up comedy din România.

Cosmin Nedelcu, foarte apreciat comediant și pionier al podcastului autohton, este de 17 ani actor de stand-up comedy și un model în acest domeniu. Deține și un club unde pasionații genului pot fi ei înșiși pe scenă, dar și spectatori.

Micutzu vine duminică la ”40 de întrebări”

Micutzu revine din când în când la actorie, cu roluri în filme de scurt sau lung metraj.

Este și unul dintre preferații agențiilor de publicitate, reclamele în care își face acesta apariția având o notă foarte personală.

Citește și: Anda Adam, dezvăluiri inedite la “40 de întrebări cu Denise Rifai” ”Vreau să o las așa, să nu o inhib; îi spunem ”Mowgli”

Citește și: Suferiti de tensiune mare? Recomandari de ceai pentru scaderea tensiunii

[Foto] Cum arata Micutzu inainte sa slabeasca 50 de kilograme. Momentul decisiv care i-a schimbat viata

  “Cât de mare e Micutzu?”, “Când ați devenit stăpân pe stand-up?”, “A fost dezamăgită mamaie că nu v-ați făcut preot?”, “Ce fel de bărbat va face barba?”, “Cu cine dansează azi, de bucurie, Micutzu?”, “Ce va alungă de pe scenă?”,  “Când ați devenit așa deștept ?” sunt doar câteva dintre întrebările adresate lui Micutzu în ediția de duminică a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată duminică, 15 ianuarie, la ora 22:00, la Kanal D!

Citește și: Denise Rifai despre bărbatul vieții ei: ”Un tip energic, cu poftă de viață” Vedeta știe clar ce vrea de la iubitul ei| EXCLUSIV

 


Bianca și Laurențiu, de la tachinări la război! Concurentul a dat cărțile pe față și a recunoscut ce anume l-a determinat să se îndepărteze de Bianca, după plecarea lui Alexandru din Casa iubirii! „N-am mai simțit nimic nici din partea ta!”