De ce a refuzat Oana Zăvoranu să plătească daunele morale în valoare de 20.000 de lei și de ce a cerut Anda Adam executarea silită a acesteia: „Acest lucru eu nu pot să îl accept”

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 09 oct 2023, 04:00

Anda Adam a decis să o dea în judecată pe Oana Zăvoranu

Sursa: Facebook

Multe dintre vedetele din România au fost luate la rost de către Oana Zăvoranu, printre care se numără și Anda Adam. Artista a decis să acționeze în instanță, doar că Oana nu a plătit daunele morale la care a fost obligată.

Anda Adam a fost invitată în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, unde a vorbit despre conflictul avut cu Oana Zăvoranu. Anda Adam a avut câștig de cauză, însă Oana nu a plătit daunele morale la care a obligat-o instanța, deoarece nu a vrut.

Oana Zăvoranu, obligată să plătească daune morale, după ce a jignit-o pe Anda Adam

După mai multe postări defăimătoare la adresa sa și a fetei sale, Anda Adam a decis să o dea în judecată pe Oana Zăvoranu. Artista a avut câștig de cauză, iar Oana a fost obligată să îi plătească daune morale în valoare de 20.00 de lei, dar și să șteargă toate postările calomniose despre Anda Adam.

Cum aceasta a refuzat să achite suma datorată, Anda Adam a mers și mai departe și a cerut ca Oana Zăvoranu să fie executată silit.

Chiar și așa, artista consideră că pedeapsa este mult prea mică, mai ales că suma cerută de ea a fost mai mare.

„Cu Oana Zăvoranu mă cunoșteam, cu mulți ani în urmă, atunci când ea era într-o relație cu Pepe și chiar mi s-a părut o fată extraordinară. Nu știu ce s-a întâmplat cu ea în ultimul timp, pot doar să spun că eu, cel puțin, aici vorbesc despre mine, sunt genul de om care sunt extrem de bun și de civilizat, dar am o limită.

Citește și: Adevăratul motiv al divorțului Andei Adam: ”Nu cred că poți să te joci cu viețile oamenilor așa” Ce spune vedeta despre problemele pe care le-a avut fostul ei soț cu legea

Oana Zăvoranu a trecut peste acea limită, tocmai de aceea, am recurs la toate cele menționate de tine, pentru că mi s-a părut că nu are limită.

Și cred că despăgubirile care au fost acceptate, pentru că noi am vrut despăgubiri mai mari decât suma menționată, nu sunt suficiente pentru jignirile publice aduse de ea la adresa mea și la adresa copilului meu”, a spus Anda Adam în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Copilul Andei Adam, prins în mijlocul scandalului

Așa cum era de așteptat, coarda sensibilă a fost atinsă în momentul în care Oana Zăvoranu s-a legat de copilul ei, acela fiind și momentul în care a decis să acționeze.

„Acolo a fost punctul sensibil pe care Oana a călcat și a călcat greșit. Atâta timp cât a făcut glume proaste pe seama mea, m-a jignit, bineînțeles, cu acea mențiune, ca să fie acoperită legal, că «Acest episod/ Această postare este un pamflet

și vă rugăm să o tratați ca atare », a fost OK până când am ajuns în punctul în care Oana Zăvoranu mi-a luat copilul în batjocură.

Citește și: Anda Adam, adevărul despre sacrificiile pe care le face pentru frumusețe: ”Am ținut un regim foarte drastic...”

Acest lucru eu nu pot să îl accept. Este mult peste puterea mea de a înțelege ce e în capul unui om când jignește un copil de patru ani. De aceea, am decis să fac acest poces și să pun stop acestei batjocori care mi-a fost adusă și mie și fetiței mele, un copil inocent și nevinovat”, a mai spus artista.