Micutzu face lamuriri dupa scandalul de pe Calea Victoriei! Drept la replica OFICIAL al actorului

Author: Alice Popescu
Actualizat: 20 aug 2021, 22:03
Micutzu si-a angajat avocati

Micutzu a tinut sa faca urmatoarele precizari dupa aparitia in presa a informatiilor referitoare la scandalul in care a fost implicat pe Calea Victoriei.

București, 20.08.2021- Casa de Avocatură ONV LAW, în numele clientului Cosmin Nedelcu- Micutzu, solicită tuturor canalelor media care au publicat/ difuzat în ultimele zile titluri, articole și reportaje neadevărate, tendențioase și defăimătoare la adresa actorului cu privire la evenimentele petrecute în seara zilei de duminică, 15.08.2021, corectarea acestora și publicarea prezentului Drept la Replică, în formă integrală.

Facem precizarea că majoritatea reprezentanților media nu au verificat acuratețea faptelor sau au prezentat în manieră subiectivă/ selectivă/ denaturat fragmente din declarația oficială postată pe canalul  YouTube  de către Micutzu (Cosmin Nedelcu) și solicităm tuturor

rectificarea titlurilor de presă, cat și a informațiilor prezentate publicului larg (care au afectat deja imaginea actorului), după cum urmează:

SOLICITĂM PUBLICAȚIILOR ONLINE SĂ MODIFICE TITLURILE DEFĂIMĂTOARE ȘI CONȚINUTUL ARTICOLELOR PUBLICATE (ACTIVE ÎN MEDIUL ONLINE) CARE NU RESPECTĂ REALITATEA ȘI SĂ REDEA INFORMAȚIILE ÎN CONFORMITATE CU CELE PREZENTATE MAI JOS.

SOLICITĂM TUTUROR CANALELOR MEDIA (PRESĂ SCRISĂ, TV, RADIO, ONLINE) REDAREA INTEGRALĂ A PREZENTULUI DREPT LA REPLICĂ.

Mențiuni privitoare la faptele neadevărate promovate în ultimele zile:

Conflictul nu a fost provocat de Micutzu – Cosmin Nedelcu, așa cum rezulta din titlurile care au în prim-plan numele actorului, ci de o persoană care s-a recomandat drept „judecător militar”- vă invităm să verificați acuratețea datelor în înregistrarea video disponibilă  aici. Actorul și cele două persoane apropiate acestuia, care îl însoțeau în seara de 15.08.2021

au fost cei agresați, așa cum se vede în materialul filmat.

Citește și: Suferiti de tensiune mare? Recomandari de ceai pentru scaderea tensiunii

Reacțiile actorului nu au generat victime, astfel încât titlurile și informațiile potrivit cărora Micutzu ar fi „rupt un picior” sau alte afirmații similare sunt complet false și afectează demnitatea și imaginea acestuia.

Conflictul nu a generat pagube materiale provocate de Micutzu – Cosmin Nedelcu, astfel încât titlurile și informațiile din presă potrivit cărora acesta „a devastat o terasă”, „a spart vitrine” etc.

sunt, de asemenea, false.

Gheorghe Dincă a fost condamnat definitiv la închisoare pentru 30 de ani

Actorul a oferit o declarație poliției, în calitate de martor, nu a fost „reținut” sau „ridicat” de poliție, astfel cum este redat în unele dintre materialele de presă.

Micutzu (Cosmin Nedelcu) înțelege că, prin natura statutului de persoană publică, evenimentele au constituit un subiect de presă. Vă solicităm însă, tuturor reprezentanților media, să redați evenimentele într-o manieră obiectivă, respectând adevărul și acuratețea faptelor.

Actorul mulțumește pentru toate mesajele de susținere din partea publicului larg și a unora dintre reprezentanții presei, precum și tuturor jurnaliștilor care au redat neutru și obiectiv evenimentele petrecute în seara zilei de duminică sau care au publicat/ difuzat deja integral clarificările transmise de acesta prin intermediul înregistrării video de mai sus.

 

Taguri:

Bianca și Laurențiu, de la tachinări la război! Concurentul a dat cărțile pe față și a recunoscut ce anume l-a determinat să se îndepărteze de Bianca, după plecarea lui Alexandru din Casa iubirii! „N-am mai simțit nimic nici din partea ta!”