Ce vârstă are Micutzu și cu ce probleme s-a confruntat de-a lungul timpului. Totul despre lupta împotriva depresiei și a kilogramelor în plus

Author: Amalia Georgescu

Micutzu, cunoscut pentru show-urile de stand-up

Sursa: instagram Micutzu

Micutzu, unul dintre cei mai apreciați actori de stand-up comedy din România, a avut probleme cu depresia. Iată ce vârstă are Micutzu și care au fost momentele grele din viața actorului.

Micutzu stârnește hohote de râs atunci când urcă pe scenă și reușește să umple săli întregi de spectacol, dar cu toate acestea, actorul recunoaște că multă vreme s-a dus o adevărată luptă în interiorul lui și că a ajuns în pragul depresiei, fără să conștientizeze acest lucru. Cine este Micutzu în realitate, ce vârstă are și ce provocări a întâmpinat de-a lungul timpului?

Ce vârstă are Micutzu și unde s-a născut? 

Micutzu, așa cum este cunoscut de public actorul Cosmin Nedelcu, s-a născut pe data de 22 iulie 1986. Până la vârsta de 36 de ani, actorul a reușit să câștige simpatia publicului, astfel că show-urile sale de stand-up comedy se bucură de mare succes.

Deși acum își desfășoară activitatea în București și s-a stabilit în Capitală, orașul natal al lui Micutzu este Focșani. Aici a urmat Liceul de Artă „Gheorghe Tăttărescu”, după care a decis să își continue studiile la București, mai exact la UNATC- Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică "I.L.

Caragiale".

Micutzu este actor de comedie și stand-up, de-a lungul carierei a făcut parte din mai multe proiecte de televiziune, a jucat și în filme, dar și-a dezvoltat și o afacere. Actorul are un Barber Shop alături de Ionuț Grecu, loc în care bărbații pot urmări show-uri de stand-up în timp ce sunt bărbieriți.

Citește și: Cine este Micutzu și care este numele real al cunoscutului actor de stand-up comedy

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Micutzu, probleme cu kilogramele în plus și cu depresia

Dacă atunci când este pe scenă îi face pe cei care îl urmăresc să râdă cu poftă, în viața de zi cu zi, Micutzu recunoaște că au fost destul de multe momente în care s-a aflat pe marginea prăpastiei. Actorul Cosmin Nedelcu a povestit că s-a luptat cu depresia o perioadă de timp, dar a reușit să depășească momentul cu ajutorul prietenilor. 

„Am avut depresii crunte! Aveam, deși nu știam. Mă simțeam ca o fantomă plinuță care merge pe stradă și nu înțelege ce face pe planeta asta. Nu mă închideam în casă. Dacă aș fi aflat că am depresie și atacuri de panică, poate că lucrurile ar fi prins o doză de dramă mult mai adâncă în mintea mea. Așa, eram o stafie care nu înțelegea ce se întâmplă.

Era paradoxal. Făceam stand-up, câștigam într-un weekend cât făcea un actor colaborator la un teatru în 3 luni. Aveam bani să plătesc chiria și să fac ce vreau. Nu pricepeam de ce trebuie să primesc acei bani, nu înțelegeam ce se întâmplă! Am avut noroc de prieteni care m-au tratat cu blândețe”, a povestit Micutzu, potrivit libertatea.ro.

Nu doar depresia i-a dat de furcă, ci și problemele pe care le-a avut cu kilogramele în plus.

Într-un moment în care a conștientizat că ar putea dezvolta afecțiuni grave din cauza kilogramelor în plus, actorul a decis să își schimbe stilul de viață. A slăbit aproximativ 50 de kilograme.

„Am slăbit pornind de la grija pentru sănătate. Când ai aproape 170 kg… Ajungi ușor la cifra asta pentru că nu îți dai seama în momentul în care te îngrași că prinzi proporții, mai ales că îmi blocam în minte faptul că mă îngraș. Nu am mai mâncat carne foarte des, am avut o pauză de opt luni. A contribuit foarte mult. Iar apoi clasicul fără carbohidrați”, a spus Micutzu.

În ediția de duminică a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Micutzu va răspunde la cele mai interesante întrebări legate de parcursul său profesional și viața sa personală. Ediția va fi difuzată pe 15 ianuarie 2023, de la ora 22:00.

Citește și: Cosmin Nedelcu: lupta cu propria greutate și viața personală. În câte filme a jucat de-a lungul timpului

 

Taguri: