”Dacă deschid eu gura cad multe capete, nu doar a lui Gigi Becali” Cu ce îl are Cătălin Zmărăndescu la mână pe latifundiarul din Pipera

Author: Madalina Maftei

Cu ce îl are Cătălin Zmărăndescu la mână pe latifundiarul din Pipera

Sursa: Captură KANAL D

Cătălin Zmărăndescu, fostul luptător, este invitatul din această duminică de la ”40 de întrebări cu Denise Rifai”. Acesta a făcut o serie de dezvăluiri din viața sa personală și profesională, menite să scoată la iveală detalii mai puțin cunoscute despre multiplul campion național la lupte libere.

Cătălin Zmărăndescu este multiplu campion național la lupte libere și primul campion european român la arte marțiale, totodată, a fost unul dintre cei mai bine cotați luptători de local kombat și a susținut multe meciuri în stilul mix marțial arts și box profesionist. Luptătorul a devenit cunoscut publicului larg ca fiind bodyguard lui Gigi Becali,  de a cărui siguranță s-a ocupat vreme de 16 ani. 

”Cu ce îl aveți la mână pe Gigi Becali?”

Cătălin Zmărăndescu, multiplu campion național la lupte libere, a lucrat pentru Gigi Becali timp de 16 ani, iar în 2009, acesta a fost arestat și condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare pentru lipsire de libertate în mod nelegal a persoanelor care i-au furat mașina latifundiarului din Pipera. 

De-a lungul timpului, în presă s-a scris că fostul luptător i-a rămas loial lui Gigi Becali și, deși a fost pus la încercare de multe ori, nu l-a trădat niciodată pe fostul său șef.

La un moment dat, a dezvăluit că dacă ar fi deschis gura în fața procurorilor multe capete ar fi căzut, nu doar al patronului FCSB.

Citește și: Cătălin Zmărăndescu copii. De câte ori a devenit tată fostul luptător și ce relație are cu copiii lui

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Întrebat de Denise Rifai cu cel îl are la mână pe Gigi Becali, Cătălin Zmărăndescu, amuzat, a răspuns că are amnezie.

”Cu nimic! Cu absolut nimic. Sunt lucruri care odată ce le-ai îngropat, trebuie să rămână îngropate. Este a doua întrebare la care eu chiar nu pot să răspund. Sunt îngropate prea adânc ca să pot să le scot la suprafață. (n.r Dar au răspuns?) Probabil ar fi un răspuns.

Atâta timp cât nimeni nu-mi face rău, eu de ce aș face rău cuiva, simplu(...) Nu sunt atacat, nu sunt supărat. (n.r În cazul în care ați fi atacat?) Vom vedea cum sunt atacat și cu ce sunt atacat și atunci vom vedea și cum răspund, până atunci, pace și bunăstare(...) (n.r Sunt informații cu care îl aveți pe Gigi Becali la mână, dar nu vreți să le faceți publice?) Sunt amnezic.
Recunosc, mai am momente de amnezie”,
a spus Cătălin Zmărăndescu la 40 de întrebări cu Denise Rifai. 

Citește și: Cine este și ce vârstă are Cătălin Zmărăndescu. Iată ce face după ce s-a retras din sport