Costel Corduneanu va fi înmormântat într-un sicriu de lux! Prețul lui atinge sume de ordinul zecilor de mii de lei

Autor: Diana Ghita

Cât costă sicriul în care va fi înmormântat Costel Corduneanu

Sursa: Facebook Costel Corduneanu; bzi.ro

Costel Corduneanu a murit luni, 15 aprilie, la un spital din Târgu Mureș. După decesul său, familia i-a organizat un priveghi plin de fast.

Costel Corduneanu va fi înmormântat vineri, pe 19 aprilie, după ce toți apropiații își vor lua rămas-bun de la el la restaurantul unde se află în aceste momente. Trupul neînsuflețit al fostului luptător a fost depus pe 16 aprilie la restaurantul „La Castel”, din Iași, și va rămâne acolo până joi, inclusiv.

Cât valorează sicriul în care va fi înmormântat Costel Corduneanu

Membrii clanului Corduneanu au avut grijă ca fostul lor lider să se odihnească într-un sicriu de lux.

Aceștia au comandat un sicriu pe model american- tipul „Boston”, precizează bzi.ro. Astfel de sicrie sunt cunoscute pentru construcția lor masivă, dar și pentru prețul extrem de ridicat la care ajung. U costă în jur de 16.000- 20.000 de lei.

Tipul de sicriu în care va fi îngropat Costel Corduneanu este cel mai mare de pe piața funerară și, conform denumirii, se poate găsi în Statele Unite ale Americii.

De dimensiunile lui depind și cotele criptei în care v-a fi înmormântat fostul luptător, pe care familia lui trebuie să e transmită groparilor.

Citește și: Trupul neînsuflețit al lui Costel Corduneanu a ajuns la Iași. „Stăpânului Moldovei” a fost primit cu ropote de aplauze și purtat pe un covor roșu

De asemenea, întregul său priveghi, ținut marți, a fost plin de fast.

La tristul eveniment au participat sute de persoane, cărora, deși ne aflăm în Postul Paștelui, li s-a servit carne la proțap. Apropiații lui Costel Corduneanu i-au putut aduce un ultim omagiu și miercuri, iar aceștia sunt așteptați inclusiv joi, zi în care se preconizează apariția unui număr și mai mare de persoane, față de zilele anterioare, conform adevărul.ro.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”

Costel Corduneanu nu va fi înmormântat cu onoruri militare

Până când fostul luptător român va fi condus pe ultimul drum, polițiștii și jandarmii rămân în alertă. Aceștia vor să fie anticipativi în cazul producerii unor posibile incidente între cei ce vin zilele acestea să-și ia rămas-bun de la Corduneanu și să-l conducă pe ultimul drum vineri.

Fostul lider al clanului Corduneanu va fi înmormântat pe 19 aprilie, la Cimitirul „Eternitatea”, din Iași.

În plus, s-a zvonit că acesta va fi înhumat cu onoruri militare, însă IPJ Iași a infirmat respectivele speculații.

Citește și: Ce i-a lăsat Costel Corduneanu fiicei lui, înainte de a se stinge din viață! Fata l-a făcut foarte mândru pe fostul lider al clanului Corduneanu

„Având în vedere informațiile vehiculate în spațiul public, cu privire la o «înmormântare cu onoruri militare», Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Iași este abilitat să comunice următoarele:

Informațiile vehiculate nu sunt reale.

După consultarea cu structurile MAI și MAPN, a reieșit faptul că  nu s-a organizat un astfel de moment, pentru înmormântarea din județul Iași”,  au explicat miercuri, 17 aprilie, reprezentanții poliției din Iași, potrivit Gândul.ro.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!