Cine sunt primele trei concurente eliminate din marea finală „Bravo, ai stil”

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 26 aug 2023, 01:43

Cine sunt primele trei finaliste eliminate din marea finală „Bravo, ai stil” 2023, sezonul 8.

În marea finală a emisiunii fenomen de modă „ Bravo, ai stil! ”, prezentată de Ilinca Vandici, difuzată la Kanal D și jurizată de Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu și Alexandru Abagiu, telespectatorii au decis cine este prima finalistă care părăsește competiția și pierde șansa să câștige coroana și titlul de cea mai stilată femeie din România! 

Cine sunt primele concurente eliminate din marea finală „Bravo, ai stil”

 Atât concurentele, cât și telespectatorii resimt emoții uriașe în fața evenimentelor ce au loc în Marea Finala „ Bravo, ai stil!”.

Pentru început, a fost prezentat clasamentul celor cinci finaliste, conform notelor primite din partea juratilor, respectiv Maria, Iris, Alexandra, Andreea și Jasmine.

Pe primul loc s-a plasat Maria, cu 15 puncte, lucru care i-a oferit un mare avantaj în finală.

Când a auzit că este pe primul loc, concurenta a afișat un mare zâmbet de bucurie! 

„Asta înseamnă că, pentru prima etapă eliminatorie din marea finală ai imunitate!”, a spus Ilinca Vandici, cu zâmbetul pe buze.

Citește și: Eliminare uluitoare în cea de-a doua Semifinală a emisiunii Bravo, ai stil! Andreea, Jasmine și Rebecca au ajuns în pragul eliminării! Iată cine a plecat acasă înainte de Marea Finală si care sunt cele cinci concurente finaliste

După Maria, pe locul doi a urmat Iris, cu 14 puncte și Alexandra, cu 13 puncte. Din păcate, cele două finaliste care își vor aștepta eliminarea sunt Andreea și Jasmine, care au fost la egalitate în clasament, ambele cu nouă puncte.

Emoții uriașe! Cine a părăsit Marea Finală „Bravo, ai stil”

Ilinca Vandici le-a invitat pe Andreea și pe Jasmine să vină lângă ea, așa cum face la fiecare eliminare care are loc în competiție.

Tensiunile și emoțiile sunt uriașe, privirile sunt ațintite către coroana care va străluci pe capul câștigătoarei marei finale „Bravo, ai stil!” 2023. 

„Așa cum bine știți, marea finală este împărțită în mai multe etape eliminatorii și din păcate Andreea și Jasmine se află în pericol de eliminare în prima etapă eliminatorie!”, a spus Ilinca Vandici.

După ce Jasmine și Andreea au fost chemate la eliminare, Ilinca Vandici a facut un anunț covârșitor.

Maria, fiind pe primul loc în clasament, a ales o altă concurentă care să se alăture Andreei și Jasminei la eliminare, dintre Iris și Alexandra. Cu greutate în suflet și pe chip, Maria o nominalizează pe Alexandra spre eliminare, astfel că în față au ajuns Andreea, Alexandra și Jasmine.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Prima finalistă care a părăsit marea finala „Bravo, ai stil” 2023 este Andreea: ''Poate nu m-am votat singura si aceasta este problema. Eu chiar sunt o castigatoare'', a declarat Andreea.

Aceasta a părăsit competiția recunoscătoare pentru toată experiența trăită. 

Cea de a doua concurenta eliminata din marea finală „Bravo, ai stil” este Jasmine. 

''Si mie imi pare rau pentru ca stiu zecile, sutele de mesaje pe care le-am primit pana acum. Va multumesc din sufelt pentru fiecare vot in parte. Eu ma consider castigatoare! Aleg ca in final sa ofer iubire'', a spus Jasmine.

Cea de a doua concurenta eliminata din marea finală „Bravo, ai stil” este Iris. 

''Sunt foarte fericita si mandra'' Iris a izbucnit in lacrimi si le-a urat fetelor ca cea mai buna sa castige.

 

 

 

 

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!