Alexandra, reacție aprigă la adresa Mariei, după ce aceasta i-a criticat ținuta din prima Semifinală! „Să minimizezi munca celorlalte concurente nu mi se pare corect!”

Author: Ana Filip
Actualizat: 25 aug 2023, 00:27
Foto(4)

Maria, pusă la punct de Alexandra în cea de-a doua Semifinală! „Că e mâneca murdară ți se pare bine?” Iată ce schimb de replici acide a avut loc între cele două concurente în platoul Bravo, ai stil!

Marea Finală a îndrăgitei emisiuni „Bravo ai stil!” va avea loc vineri, 25 august, de la ora 23:00, la Kanal D, iar emoțiile concurentelor rămase în competiție cresc exponențial cu cât se apropie mult așteptatul eveniment. Presiunea uriașă care apasă pe umerii fetelor se reflectă și în comportamentul lor din culise, dar și din platou, unde ajung din ce în ce mai des la tensiuni și schimburi de replici acide și chiar jignitoare.

În ediția de astăzi, în timpul momentului pregătit de Maria pentru cea de-a doua Semifinală, Alexandra a lansat la rândul ei câteva afirmații malițioase la adresa ei, după ce în ediția precedentă Maria a fost cea care a criticat subtil ținutele colegelor sale.

Alexandra, replică aprigă la adresa Mariei, după ce aceasta i-a criticat ținuta din prima Semifinală! „Să minimizezi muncă celorlalte concurente nu mi se pare corect!”

În cea de-a doua Semifinală a emisiunii „ Bravo ai stil!” n-au lipsit momentele tensionate iscate în rândul concurentelor rămase în competiție. După ce în ediția precedentă, Maria a fost cea care a făcut câteva observații critice la adresa colegelor sale, despre care a subliniat că nu au pregătit ținute spectaculoase pentru prima Semifinală, în ediția de astăzi, Alexandra a simțit nevoia să o pună la punct pe rivala ei.

„M-am gândit că fiecare are timp să își creeze o ținută poate nu neapărat din magazine, să își creeze de la zero o anumită ținută cu care să facă ravagii în ultimele două ediții de la Bravo, ai stil! Pentru că acum e momentul să dăm tot ce avem mai bun! Să venim cu cele mai bune ținute!”,

a spus Maria, în culise.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Vizibil deranjată de afirmațiile Mariei, care a criticat ținutele colegelor sale, Alexandra a venit cu o replică aprigă, spunând la testimoniale că nu i se pare corect că Maria să minimizeze eforturile colegelor ei, în condițiile în care nici ea nu a avut mereu ținute spectaculoase.

„Și-a dat mai mult și mai acid cu părerea despre ținutele noastre! Și i-am simțit diferența de la Maria pe care eu o știam până deunăzi și Maria de astăzi!(...) Să minimizezi muncă celorlalte concurente nu mi se pare corect!”, a subliniat Alexandra.

Citește și: Eliminare surpriză în prima semifinală Bravo, ai stil!- Diana a părăsit, aseară, competiția

Citește și: Gesturile lui Jasmine au înfuriat-o pe Rebecca: ,,Nu suport nesimțirea și ipocrizia''. Ce s-a întâmplat între cele două concurente la „Bravo, ai stil!”