Când începe Marea Finala „Bravo ai Stil!” 2023, sezonul 8

Autor: Cristina Mocanu
Actualizat: 24 mai 2024, 01:45

La ce oră are începe marea finală „Bravo ai Stil!”?

Sursa: Captură KANAL D

Pe data de 25 august are loc finala sezonului 8 al emisiunii „Bravo ai Stil!”.

Vineri, 25 august, are loc finala show-ului „Bravo ai Stil!”. De la ce oră începe emisiunea?

Pe 25 august are loc finala emisiunii „Bravo ai Stil!”

Vineri, 25 august, are loc marea finală a sezonului 8 al emisiunii „Bravo ai Stil!”. Câștigătoarea acestei ediții va pleca acasă cu o experiență unică, dar și cu suma de 100.000 de lei și cu titlul de cea mai stilată femeie din România.

Dintre sutele de fete care s-au înscris la casting, doar zece au rămas în concursul televizat, de la Kanal D, iar din cele zece au mai rămas doar cinci concurente care au ajuns în marea finală.

Ca să aflați cine sunt cele cinci finaliste, puteți urmări emisiunea „Bravo ai Stil!”, joi dupa serialul Melek.

Citește și: Astăzi și joi, imediat după serialul “Melek”, vor fi difuzate Semifinalele “Bravo, ai stil!”, la Kanal D

După săptămâni întregi, pline de provocări, emoții și intrigi telespectatorii vor putea, în sfârșit, să își aleagă preferata. De-a lungul acestui sezon, fetele și-au putu arăta latura creativă îndrăzneala și pasiunea pentru frumos și au primit sfaturi de la cei trei jurați ai emisiunii: Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu și Alexandru Abagiu. Astfel, concurentele au reușit să se dezvolte, să își creeze propriul stil și să ajungă până în marea finală, unde marele premiu nu este deloc de neglijat.

Fetele au făcut tot posibilul să demonstreze că pe lângă dorința de a câștiga și curajul stilistic, au acumulat și experiența necesară în timpul show-ului pentru a dovedi că merită să fie pe podium.

La ce oră începe marea finală a emisiunii „Bravo ai Stil!”?

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

În sfârșit competiția intra în linie dreaptă, iar acum este momentul în care concurentele vor face totul pentru a demonstra că tot sacrificiul, dar și tot ceea ce au învățat nu a fost în zadar.

Așadar, coroana din acest sezon “Bravo, ai stil!” așteaptă să fie așezată pe fruntea câștigătoarei celui de-al optulea sezon, pe 25 august, dupa serialul Melk, iar telespectatorii sunt invitați să le susțină pe concurente ca și până acum, în ultima etapă a acestei călătorii extraordinare.

Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii, este cea care a anunțat când va avea loc finala, în cadrul galei care a avut loc pe data de 18 august.

Frumoasa prezentatoare a declarat că: “În această seară va fi o ediție unică, emoțiile mele sunt uriașe, la unison cu cele ale fetelor, pentru că intram într-o nouă etapă, cea care va aduce publicului marea câștigătoare a sezonului.

În același timp, personal, am parte de o surpriză copleșitoare. Pentru prima dată cei trei jurați pe care îi admir atât de mult, au avut grijă de apariția mea, de stylingul meu complet. E o transformare care m-a lăsat fără cuvinte, m-a emoționat și m-a bucurat profund. Vă invit să fiți alături de noi, de <Bravo ai stil!>, în această seară, să trăiți alături de noi emoțiile și bucuria celei mai frumoase competiții de stil și atitudine!”.

Citește și: Eliminare uluitoare la „Bravo, ai stil!” Una dintre cele mai apreciate concurente din acest sezon a părăsit competiția, cu lacrimi în ochi! „Plec de aici învățată cu multe”

Emisiunea „Bravo ai stil!”este una dintre cele mai urmărite și apreciate emisiuni de modă din România.

Ajuns la finalul sezonului 8, show-ul TV își va desemna câștigătoarea într-o gală unică, plină de emoții, în direct la Kanal D, imediat după serialul turcesc Melek.

 

 

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!