Eliminare surpriză în prima semifinală Bravo, ai stil! - Diana a parasit, aseară, competiția

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 24 aug 2023, 22:44

În această seară, imediat dupa serialul “Melek”, la Kanal D se va disputa cea de-a doua Semifinală

Aseară, în cadrul primei semifinale a emisiunii" Bravo, ai stil!", telespectatorii au fost martorii unei elimnări surpriză. Concurenta Diana, care a strălucit pe parcursul competiției, nu a reușit să se califice în bătălia finală din marea finală a emisiunii, care va avea loc vineri, de la ora 23:00, la Kanal D.

Eliminare surpriză în prima semifinală Bravo, ai stil!

De-a lungul competitiei stilistice, Diana a reușit să cucerească inimile publicului prin stilul său unic și prin prezența sa fermecătoare pe podiumul emisiunii. Celelalte concurente ramase in batalia pentru marele titlu vor da totul pentru a ajunge în finala mult râvnită, dar numai un ava purta coroana “ Bravo, ai stil! ”.

Citește și: Finala sezonului 8 „Bravo ai Stil!”:  La ce oră are loc marea finală?

La duelul eliminării, aseară, în prima semifinală “Bravo, ai stil!”, alături de Diana s-a aflat Jasmine, însă cea din urmă a fost salvată de la eliminare datorită voturilor primite din partea publicului. 

În această seară, telespectatorii sunt invitați să urmărească a doua semifinală a emisiunii "Bravo, ai stil!" de la Kanal D. După serialul "Melek", va avea loc o nouă confruntare stilistica palpitantă între concurente. În această etapă crucială, o altă concurentă va fi eliminată din competiție, dupa cum anunta Ilinca Vandici.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

“Din nou, veti face nominalizări si, din nou, la finalul acestei ediții, o concurentă va părăsi Bravo, ai stil!”, spune Ilinca Vandici.

Citește și: Când are loc Marea finala „Bravo ai stil!” 2023, sezonul 8? Care este marele premiu și când se poate vota

Tensiunea este la cote maxime, iar emoțiile sunt pe măsură. Cea mai stilată femeie din România va fi desemnată dintre cele 5 concurente finaliste care se vor confrunta într-o luptă acerbă pentru acest titlu prestigios vineri seara, de la 23.00, la Kanal D. Castigatoarea va fi desemnata, in direct, prin votul publicului.

Nu ratați, in această seară, imediat dupa serialul “Melek”, cea de-a doua Semifinală “Bravo, ai stil!”, difuzata la Kanal D.