În această seară, de la ora 23:00, Marea Finală “Bravo, ai stil!”, la Kanal D

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 25 aug 2023, 15:25

Cinci finaliste, Iris, Andreea, Maria, Alexandra și Jasmine,  vor da ultima bătălie stilistică în această seară pentru titlul de “Cea mai stilată femeie din România” și premiul în valoare de 100.000 de lei; câștigătoarea va fi desemnată în direct, în urma voturilor telespectatorilor

Într-o seară încărcată de așteptări și emoții, România se pregătește să asiste la apogeul sezonului 8 al celui mai iubit show de modă și stil, "Bravo, ai stil!". O competiție care a captivat inimile telespectatorilor pe parcursul celor aproape 100 de ediții difuzate, show-ul a oferit în fiecare săptămână o incursiune fascinantă în lumea modei, a creativității și a eleganței.

În această seară, de la ora 23:00, Marea Finală “Bravo, ai stil!”, la Kanal D

Cele cinci finaliste extraordinare, Iris, Andreea, Maria, Alexandra și Jasmine, au avut un parcurs extraordinar, demonstrând că stilul este o expresie a personalității.

Citește și: Eliminare uluitoare în cea de-a doua Semifinală a emisiunii Bravo, ai stil! Andreea, Jasmine și Rebecca au ajuns în pragul eliminării! Iată cine a plecat acasă înainte de Marea Finală si care sunt cele cinci concurente finaliste

Într-o emisiune care a stârnit de-a lungul timpului pasiuni, a inspirat mii de tinere și a definit standardele în materie de stil, finala sezonului 8 "Bravo, ai stil!" aduce laolaltă talente

strălucitoare, creativitate și eleganță pură.

În această seară intrăm în direct și voi, cei care ne urmăriți, veți desemna câștigătoarea acestui sezon în Marea Finală <Bravo, ai stil!>. Va așteptăm să fiți alături de noi în această seară magnifică! , spune Ilinca Vandici, prezentatoarea show-ului.  

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Titlul mult râvnit de “Cea mai stilată femeie din România” și premiul fabulos în valoare de 100.000 de lei își așteaptă câștigătoarea. De-a lungul săptămânilor de competiție acerbă, concurentele au reușit să impresioneze nu doar juriul riguros, ci și inimile fanilor, cu creațiile ingenioase și prezența lor strălucitoare.

Pregătiți-vă să fiți martorii momentului în care se va desemna Cea mai stilată femeie din România! Nu ratați marea finală a celui de-al optulea sezon "Bravo, ai stil!" în această seară, la ora 23:00, numai la Kanal D!

Citește și: Surpriză de proporții în cea de-a doua Semifinală a emisiunii Bravo, ai stil! Iris a fost însoțită de o fostă concurentă în timpul defilării! „Am simțit emoțiile fix ca în prima ediție!”

 

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!