Rebecca a adus show-ul la el acasă în ediția de astăzi la „Bravo, ai stil”! Cine este invitatul surpriză care a însoțit-o pe concurentă în semifinală

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 24 aug 2023, 01:45

Astăzi, în cea mai recentă ediție a emisiunii „Bravo, ai stil”, Rebecca a făcut o mare surpriză tuturor celor din platou cu momentul ei!

Astăzi, în cea mai recentă ediție a emisiunii fenomen de modă „ Bravo, ai stil! ”, prezentată de Ilinca Vandici, difuzată exclusiv la Kanal D și jurizată de Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu și Alexandru Abagiu, Rebecca a făcut o mare surpriză celor prezenți în platou! Momentul concurentei din semifinală este probabil cel mai apreciat și mai uimitor pentru jurații de la „Bravo, ai stil”.

Cine este invitatul surpriză care a însoțit-o pe Rebecca în semifinală

Având în vedere că a venit prima semifinală, Rebecca și-a dorit să aibă un moment inedit, diferit de toate cele pe care le-a avut de-a lungul emisiunii, și l-a adus cu ea pe nimeni altul decât Johny Romano! 

Citește și: Eliminare uluitoare la „Bravo, ai stil!” Una dintre cele mai apreciate concurente din acest sezon a părăsit competiția, cu lacrimi în ochi! „Plec de aici învățată cu multe”

Artistul și-a făcut intrarea în platou cântând celebra piesă „Na Janau”, o piesă care l-a propulsat în lumea muzicii. Ilincăi Vandici nu i-a venit să creadă când a văzut cine intră în platou, iar concurentele și jurații au fost în extaz când Johny Romano a început să cânte, aducând bucurie tuturor celor din platou.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Ce calificative a primit astăzi Rebecca

După momentul lui Johny Romano, care a venit să-și susțină prietena, a venit și momentul jurizării ținutei prezentate de Rebecca astăzi. Concurenta a primit nota 4 de la Raluca Bădulescu și nota 3 de la Maurice Munteanu și Alexandru Abagiu.

„Există o situație cu aceste nuanțe de bronz și de auriu, mi-ar fi plăcut să văd un alt model de fustă, nu mă omor neapărat după acest model.

Pentru tipul ăsta de mulaj mi-aș fi dorit altceva”, a declarat Maurice Munteanu.

Citește și: Gesturile lui Jasmine au înfuriat-o pe Rebecca: ,,Nu suport nesimțirea și ipocrizia''. Ce s-a întâmplat între cele două concurente la „Bravo, ai stil!”

„Alegerea pantofilor îmi place, deși aș fi pus niște pantofi nu bătuți, dar mult mai înalți”, a declarat Raluca Bădulescu.

„Am o problemă cu auriul, auriul bustului ar fi trebuit să fie cel de la cercei și cel de la brățări, am o problemă cu lanțul acela de la pantofi, care n-are ce să caute în povestea asta”, a punctat Alexandru Abagiu.