Surpriză de proporții în cea de-a doua Semifinală a emisiunii Bravo, ai stil! Iris a fost însoțită de o fostă concurentă în timpul defilării! „Am simțit emoțiile fix ca în prima ediție!”

Author: Ana Filip
Actualizat: 25 aug 2023, 01:21
Foto(5)

Momente de senzație în cea de-a doua Semifinală a emisiunii Bravo, ai stil! O fostă concurentă a defilat alături de Iris în platou și a stârnit un val de reacții! „Îmi tremurau puțin picioarele!”

Marea Finală a emisiunii Bravo, ai stil va avea loc vineri, 25 august, la Kanal D, de la ora 23:00, iar concurentele rămase în competiție trăiesc cele mai mari emoții de până acum deoarece își doresc să se numere printre finaliste, pentru a avea șansă de a se lupta pentru mult râvnitul premiu de 100.000 de lei, precum și pentru titlul de "Cea mai stilată femeie din România" și au de gând să facă mari eforturi pentru a câștigă admirația juraților și a publicului.

Surpriză de proporții din partea lui Iris, în cea de-a doua Semifinală Bravo, ai stil! O fostă concurentă a însoțit-o în timpul defilării

În ediția de astăzi, în platoul Bravo ai stil s-a desfășurat cea de-a doua Semifinală a competiției. Concurentele au pregătit ținute uluitoare, care au făcut furori în rândul juraților și al telespectatorilor. În timpul defilării lui Iris, toate concurentele, dar și jurații și telespectatorii au avut parte de o surpriză de pomină deoarece printre cele două fete care au însoțit-o pe podium și-a făcut apariția și Constanția, una dintre concurentele

care au părăsit cu ceva vreme în urmă competiția.

Vizibil emoționată, Constanția a mărturisit că s-a simțit că în prima ediție, atunci când a pășit pentru prima dată în platoul Bravo, ai stil. Tânăra a recunoscut că i-a făcut o deosebită plăcere să revină pe platourile emisiunii sale de suflet și a acceptat cu drag să o ajute pe Iris în pregătirea momentului ei pentru cea de-a două Semifinală.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

„Mă simt foarte bine să fiu înapoi pe platourile Bravo, ai stil! Am simțit emoțiile fix că în prima ediție! Fix așa m-am simțit! Îmi tremurau puțin și picioarele, cred că m-am și încurcat puțin cu Iris, cu mâinile! Nu mai știam coregrafia!”, a spus Constanția, în culise.

Întrebată de către Ilinca Vandici de ce a ales să o însoțească pe Iris și nu pe Andreea, fosta concurenta a mărturisit că așa a fost invitația și a acceptat-o fără să stea prea mult pe gânduri. Iris a adăugat că erau cele mai bune prietene înainte că această să fie eliminată, așa cum era și cu Andreea.

Citește și: Eliminare surpriză în prima semifinală Bravo, ai stil!- Diana a parasit, aseară, competiția

Citește și: Alexandra i-a adus remarci acide Jasminei, la ,,Bravo, ai stil!'': „Vinzi o iluzie!” La ce s-a referit concurenta?