Cine este sora mai mare a simpaticului Kavruk din serialul Fiica ambasadorului. Celebrul actor Edip Tepeli a considerat-o mereu ca o a doua mamă!

,

Edip Tepeli, Kavruk, alias Parlitul din serialul Fiica ambasadorului, are o relație specială cu sora lui mai mare!


In articol:

Actorul Edip Tepeli are doar 32 de ani, însă cu toate acestea a reușit în cei peste zece ani de experiență pe platourile de filmare să dovedească un talent desăvârșit și o carisma aparte, cu ajutorul cărora a cucerit inimile telespectatorilor din Turcia și de peste hotare.

Cine este sora mai mare a simpaticului Kavruk din serialul Fiica ambasadorului

Tânărul actor Edip Tepeli a devenit cunoscut și publicului din România încă din anul 2014 în serialul În dragoste și în război, în care a avut un rol secundar episodic, dar care i-a adus primul mare succes pe micile ecrane.

Edip Tepeli s-a născut în 1989, în orașul Izmir, acolo unde a copilărit și a studiat până la vârsta majoratului. După care Edip a decis să meargă în Istanbul pentru a studia Facultatea de Teatru și Film, în cadrul Conservatorului de Stat. Părinții și sora lui mai mare l-au sprijit mereu în tot ceea ce a realizat în carieră și în viață personală.

Edip Tepeli

Edip Tepeli, in actor desavarsit

[Sursa foto: Instagram Edip Tepeli]

La scurt timp după absolvirea facultății, Edip Tepeli a început să joace în piese de teatru pe scenă Teatrului de Stat din Istanbul, acolo unde talentul lui a fost remarcat de marile case de producție din Turcia și apoi a început să primească oferte importante pentru carieră lui.

Citeste si: Pârlitul din serialul Fiica ambasadorului, cel mai fericit tătic! Iată cum a fost surprins celebrul actor Edip Tepeli, alături de minunea lui de fetiță!

În anul 2014, Edip a jucat în primul serial de televiziune, în producția În dragoste și în război, apooi au urmat alte câteva roluri în seriale și în filme de excepție, care i-au adus mari succese.

În anul 2019 a fost cooptat să joace în serialul Fiica ambasadorului, în rolul Kavruk, care de asemenea a însemnat un mare succes pentru carieră lui. Iar în anul 2021 a acceptat să joace primul lui rol principal într-un serial istoric de amploare, intitulat Destan, în care o are drept partenera pe celebra actrița Ebru Sahin, pe care publicul din România a cunoscut-o în serialul Hercai.

Edip Tepeli

Edip Tepeli, alaturi de sotia lui

[Sursa foto: Instagram Edip Tepeli]

Dincolo de platourile de filmare, Edip Tepeli este un bărbat fericit și împlinit deoarece are o familie frumoasă și unită. Pe de o parte soția și fiica lui, iar pe de altă parte, părinții și socrii săi și sora lui mai mare cu familia ei. Celebrul actor are o relație specială cu sora lui mai mare, Nur Tepeli Serbest, pe care o adoră și pe care a considerat-o mereu o a două mama. Această are și ea la rândul ei o fetiță adorabilă, care îl iubește enorm pe unchiul Edip.

Edip Tepeli

Sora mai mare a lui Edip Tepeli si fiica ei

[Sursa foto: Instagram Edip Tepeli]

Citeste si: Kavruk se zbate între viață și moarte! Aflați ce se va întâmpla la conacul Efeoglu, luni, 2 mai 2022, într-un nou episod dramatic din serialul Fiica ambasadorului, de la 20:00, la Kanal D!

 

Citește-ne pe

Citește și:

Un celebru avion de luptă F-35 Lightning II al US Air Force a patrulat deasupra Dobrogei

Kavruk se zbate între viață și moarte! Aflați ce se va întâmpla la conacul Efeoglu, luni, 2 mai 2022, într-un nou episod dramatic din serialul Fiica ambasadorului, de la 20:00,...

Descoperire șocantă! 46 de cadavre în remorca unui camion: 'Niciunul dintre noi nu vine la muncă imaginându-și așa ceva'

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Cine este și câți ani are Sedat din serialul Fiica ambasadorului! Iată în ce producții de succes a mai jucat celebrul Şafak Başkaya

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies