Pârlitul din serialul Fiica ambasadorului, cel mai fericit tătic! Iată cum a fost surprins celebrul actor Edip Tepeli, alături de minunea lui de fetiță!

,

Edip Tepeli, actorul care a dat viață personajului Parlitul în serialul Fiica ambasadorului, apariție inedită alături de micuța lui fetiță!


In articol:

Producția turcească Fiica ambasadorului a adus în atenția publicului actori dintre cei mai apreciați și admirați în Turcia pentru talentul lor desăvârșit. Printre aceștia se numără și tânărul și îndrăgitul actor Edip Tepeli, care are aproape un deceniu de experiență pe platourile de filmare și pe scenele marilor teatre din Turcia.

Dincolo de actorie, Edip Tepeli este și un soț și un tătic fericit și împlinit, ce se bucură de o familie superbă, care îl impulsionează să urce pe cele mai înalte culmi ale succesului în profesia sa.

Citeste si: Decizia radicală luată de fosta iubită a celebrului actor turc Onur Tuna! Ce a hotărât frumoasa actriță să facă la scurt timp după separare

Edip Tepeli

Edip Tepeli, alaturi de sotie si de fiica lor

[Sursa foto: Instagram Edip Tepeli]

Pârlitul din serialul Fiica ambasadorului, cel mai fericit tătic!

Edip Tepeli a venit pe lume în anul 1989, în orașul Izmir, acolo unde a crescut și a primit o educație aleasă din partea părinților săi. La vârstă majoratului, Edip a decis să meargă la studii în Istanbul, unde a urmat Facultatea de Teatru în cadrul Universității din Istanbul. Tânărul Edip a fost sprijinit mereu de părinții săi, care au crezut enorm în talentul lui și în ambiția lui de a reuși să ajungă un actor apreciat și recunoscut pe plan internațional.

Edip Tepeli

Edip Tepeli in serialul Fiica ambasadorului

[Sursa foto: Instagram Edip Tepeli]

La scurt timp după încheierea facultății, Edip Tepeli a început să joace pe scenele marilor teatre din Turcia, iar mai târziu a avut curajul de a se prezența și la primele castinguri pentru seriale turcești. În 2017 Edip a primit primul lui rol într-un serial de televiziune, Yıldızlar Şahidim, care i-a adus și primul pas către carieră de succes mult visată. Au urmat și alte câteva roluri pe care acesta le-a jucat impecabil în seriale și filme de excepție.

Citeste si: Kavruk- Pârlitul din serialul Fiica ambasadorului, căsătorit cu una dintre cele mai frumoase actrițe din Turcia! Iată imagini inedite de la nunta celor doi actori din 2017!

În 2019, Edip a fost cooptat să joace în serialul Fiica ambasadorului, în rolul Kavruk alias Parlitul, care i-a adus mare succes. Iar în 2021, Edip Tepeli a primit primul lui rol principal într-un serial, intitlat Destan, în care o are drept partenera pe renumită actrița Ebru Sahin, serial ce se anunță unul promițător.

Edip Tepeli

Edip Tepeli, in primul lui rol principal, in serialul Destan

[Sursa foto: Instagram Edip Tepeli]

În afara platourilor de filmare, Edip Tepeli se bucură și cel mai frumos rol al vieții sale, acela de tătic. Îndrăgitul actor și soția să, actrița Ayşecan Tătari, au o fetiță superbă, care a devenit centrul universului lor și care ii motivează enorm. De curând, Edip a publicat o imagine care le-a topit inimile fanilor săi, în care apare alături de fetiță sa, jucându-se cu zăpadă.

"Când am mâncat bulgărele de zăpadă și mi-am albit barbă, am arătat că Selim Bayraktar! Așa voi arată la 40 de ani!", a scris Edip Tepeli.

Edip Tepeli

Edip Tepeli, alaturi de fiica sa

[Sursa foto: Instagram Edip Tepeli]

Citeste si: Pârlitul din serialul Fiica ambasadorului, apariție uluitoare în noul proiect! Este primul lui rol principal! Iată cine este partenera lui Edip Tepeli!

 

Citește-ne pe

Citește și:

Un arhitect spulberă mitul vieţii de 5 stele de la Cluj: „Trăim într-o sărăcie generalizată”

Pârlitul din serialul Fiica ambasadorului, apariție uluitoare în noul proiect! Este primul lui rol principal! Iată cine este partenera lui Edip Tepeli!

Voldomir Zelenski, ieșire furtunoasă: 'Vladimir Putin se teme de moarte!' / 'Nu există un embargo total asupra aprovizionării cu energie'

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Kavruk - Pârlitul din serialul Fiica ambasadorului, căsătorit cu una dintre cele mai frumoase actrițe din Turcia! Iată imagini inedite de la nunta celor doi actori din 2017!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies