Edip Tepeli, Pârlitul din “Fiica ambasadorului”: “Primul sentiment pe care l-am simțit a fost îngrijorarea!”

,

Edip Tepeli, actorul care îl interpretează pe Kavruk Ömer, alias Pârlitul, în serialul “Fiica ambasadorului”, este unul dintre actorii remarcabili ai producției.


In articol:

Dincolo de lumina reflectoarelor, Edip Tepeli, în vârstă de 32 de ani, este un familist convins, iar fericirea de a fi părinte a făcut-o publică atât prin postările de pe rețelele de socializare, cât și prin aparițiile în diverse publicații din Turcia și nu numai. 

Edip Tepeli, Pârlitul din “Fiica ambasadorului”: “Primul sentiment pe care l-am simțit a fost îngrijorarea!”

Edip Tepeli și-a unit destinul cu actrița Ayşecan Tătari, la New York, în urmă cu patru ani, și este un soț și tată fericit. În urmă cu un an, cei doi au devenit părinții unei fetițe, Müjgan, iar de atunci fericirea nu mai are limite pentru ei.  Dar actorul mărturisește că bucuria de a fi tată a venit la pachet și un un acut sentiment de teamă.

”Cred că primul sentiment pe care l-am simțit în legătură cu paternitatea a fost îngrijorarea. Müjgan dormea la spital în brațele mele, când am adormit și eu... poate două sau trei minute. Îmi amintesc că atunci când m-am trezit, m-am speriat; am avut senzația că am scăpat-o din brațe. De atunci a început îngrijorarea că ar putea să i se întâmple ceva. Din fericire, neliniștea aceasta e depășită de bucuria de a fi părinte.... Mai mare fericire, ca atunci când s-a născut fiica noastră, Müjgan, n-am simțit niciodată. Sunt cel mai fericit tată și soț din lume!” a spus actorul.

Citeste si: Kavruk- Pârlitul din serialul Fiica ambasadorului, căsătorit cu una dintre cele mai frumoase actrițe din Turcia! Iată imagini inedite de la nunta celor doi actori din 2017!

În serialul “Fiica ambasadorului”, Edip Tepeli, intră în pielea personajului Kavruk Ömer, < Pârlitul>  personaj notabil din îndrăgita producție.

< Pârlitul>  este cel care a fost martorul poveștii de dragoste dintre Sancar (Engin Akyurek) și Nare (Neslihan Atagul), trăită în Mugla, încă de la început, și tot el, prin legenda croită în jurul fascinantei povești de iubire a acestora, este catalizatorul din umbră a reînvierii dragostei dintre cei doi prieteni ai săi.

Edip Tepeli s-a născut pe 18 aprilie 1989 la Izmir. A absolvit Departamentul de Teatru al Conservatorului de Stat al Universității din Istanbul. Edip Tepeli a avut prima experiență actoricească la vârstă de 25 de ani, în serialul TV Kurt Seyit ve Şura în 2014. A jucat numeroase filme și seriale de televiziune, iar recunoașterea totală a talentului său a venit odată cu rolul Kavruk Ömer, <Pârlitul> din serialul fenomen “Fiica ambasadorului”, producție care poate fi urmărită de luni până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D.

Citeste si: Câți bani câștigă actorii din serialul Fiica ambasadorului? Iată ce salarii uluitoare au indragitii Neslihan Atagul și Engin Akyürek, care dau viață personajelor Nare și Sancar!

 

Citește-ne pe

Citește și:

Părinţi români amendaţi în Germania pentru că au luat copilul în călătorie, deşi în România nu e vacanţă şcolară

Kavruk - Pârlitul din serialul Fiica ambasadorului, căsătorit cu una dintre cele mai frumoase actrițe din Turcia! Iată imagini inedite de la nunta celor doi actori din 2017!

Ucraina acuză opeațiuni sub steag fals al Rusiei: vor să arate că noi ne bombardăm civilii

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Ea este cea mai mare iubire a carismaticului Sancar din serialul Fiica ambasadorului! Iată cine este frumoasa actriță care l-a cucerit iremediabil pe celebrul Engin Akyürek!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies