Actrița din serialul Fiica ambasadorului a cucerit și publicul din SUA, America Latină, Africa și Orientul Mijlociu! “Efectul Neslihan Atagül”

,
“Efectul Neslihan Atagül”

Actrita principala din Fiica ambasadorului

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Faima celebrei actrițe Neslihan Atagül, cea care dă viață personajului principal feminin din serialul fenomen “Fiica ambasadorului”, difuzat de luni până vineri de la ora 20:00, la Kanal D, a depășit rapid granițele țării, ajungând o vedetă de talie Mondială.


In articol:

Frumusețea și talentul actriței a făcut înconjurul lumii, din Statele Unite până în Orientul Mijlociu, și din America Latină până în Africa, iar talentul lui Neslihan a contribuit puternic la achiziția producțiilor turcești în diferite teritorii, în ultimii ani. Cariera ei în industria divertismentului a început de la o vârstă fragedă și de atunci a devenit, pas cu pas, una dintre cele mai populare actrițe.

Cine este Neslihan din Fiica ambasadorului

Fanii frumoasei și talentatei Neslihan au fost cuceriți iremediabil de aceasta încă de la rolul Nihan, care a făcut înconjurul lumii în serialul „Kara Sevda” (“Dragoste infinită”), producție difuzată și la Kanal D, iar publicul din America Latină a supranumit-o pe Neslihan Atagul “Regina serialelor turcești”.

“Dragoste infinită” și “Fiica ambasadorului” au ocupat primul loc în audiențe în aceste teritorii și au intrat în lista TT (trend topic) cu eticheta „Efectul Neslihan Atagül”, iar pe rețelele de socializare au constituit unul dintre subiectele cele mai fierbinți.

Presa din America Latină spune următoarele despre Neslihan Atagül: „Cea mai faimoasă și de succes actriță din serialele turcești este Neslihan Atagül. (…) Neslihan este, de asemenea, regina serialelor turcești.”

Citeste si: Neslihan Atagul, eroina serialului Fiica ambasadorului, relație specială cu fratele ei, Ilkay! Iată cât de mult seamănă cei doi frați!

Fiica ambasadorului

Cine este Neslihan din Fiica ambasadorului

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Celebra actriță a făcut o ședință foto specială și s-a aflat pe coperta uneia dintre cele mai citite publicații din America Latină și SUA,  ¡Hola!,  iar faptul ca frumoasa actriță a vorbit în limba spaniolă, în videoclipul de promovare al revistei, a fost extrem de apreciat.

Nu pierdeți, de luni până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D, serialul fenomen “ Fiica ambasadorului ”, cu Neslihan Atagul și Engin Akyurek, în rolurile principale, o poveste de dragoste incredibilă, care are toate ingredientele pentru a cuceri iremediabil publicul, filmată în locații uimitoare, de-a lungul Mării Egee.

Citeste si: In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Fiica ambasadorului”, Sancar, coplesit de vina

 

Citește-ne pe

Citește și:

Superstiţii de Sfinţii Constantin şi Elena. Ce e interzis să faci pe 21 mai, cum atragi belşugul

Neslihan Atagul, eroina serialului Fiica ambasadorului, relație specială cu fratele ei, Ilkay! Iată cât de mult seamănă cei doi frați!

Alegeri în Australia: Laburiştii, favoriţi pentru a reveni la putere

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Ea este cea mai mare iubire a carismaticului Sancar din serialul Fiica ambasadorului! Iată cine este frumoasa actriță care l-a cucerit iremediabil pe celebrul Engin Akyürek!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies