Ea este cea mai mare iubire a carismaticului Sancar din serialul Fiica ambasadorului! Iată cine este frumoasa actriță care l-a cucerit iremediabil pe celebrul Engin Akyürek!

,
Engin Akyürek

Engin Akyürek, un actor complet

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Engin Akyürek este considerat unul dintre cei mai apreciați și chipeși actori ai momentului în Turcia.


In articol:

Cu aproape 20 de ani de experiență în actorie și un palmares impresionant, actorul Engin Akyürek s-a bucurat încă de la debut de admirația publicului feminin din Turcia și de peste hotare. Deși are deja 40 de ani, Engin Akyürek încă arată uluitor, se menține mereu în formă și îmbracă cele mai moderne și sofisticate haine lansate de mari designeri turci.

Telespectatorii din România l-au descoperit și l-au îndrăgit pe celebrul actor Engin Akyürek încă din anul 2012, când a jucat în serialul Fatmagul, alături de frumoasă actrița Beren Saat, iar de curând acesta a revenit la Kanal D cu rolul Sancar, jucat în serialul Fiica ambasadorului, alături de renumită Neslihan Atagul.

Ea este cea mai are iubire a carismaticului Sancar din serialul Fiica ambasadorului!

Dincolo de pasiunea să pentru actorie, Engin Akyürek a declarat de multe ori că este pasionat și de literatură și istorie, motiv pentru care scrie constant pentru revista Kafasina Gore.

Engin Akyürek

Engin Akyürek, alaturi de Neslihan Atagul in serialul Fiica ambsadorului

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Sancar, protagonistul serialului Fiica ambasadorului, apariție de senzație la nunta fratelui său! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor Engin Akyürek!

Despre celebrul Engin Akyürek, în vârstă de 40 de ani, se știe că este un bărbat șarmant și cuceritor și că a avut multe relații de iubire cu femei superbe, în general a fost vorba despre colege de breaslă. Însă Engin a preferat de regulă să nu ofere prea multe detalii ci dimpotrivă să păstreze pe cât posibil discreția în legătură cu viața sa personală, deoarece nu i-a plăcut să își expună relațiile. Însă de cele mai multe ori presa din Turcia a speculat multe zvonuri despre anumite relații ale celebrului actor.

Engin Akyürek

Engin Akyürek, un mare cuceritor

[Sursa foto: Instagram Engin Akyurek]

Dacă în trecut a reușit să își ascundă relațiile fără a se vorbi în presă prea mult despre el, Engin Akyürek a intrat în vizorul presei mondene în anul 2018, când au apărut primele zvonuri că se află într-o relație cu talentată actrița Cansu Dere.

Cei doi actori frumoși au încercat pe cât posibil să nu se expună în public și mai mult decât atât chiar au negat că ar formă un cuplu. Singura dată în care au apărut împreună a fost pe scenă Galei Premiilor Altin Kelebek, în anul 2028, unde au fost premiați amândoi. Se pare că relația lor încă dăinuie de atunci, semn că e posibil să se îndrepte și spre căsătorie cât mai curând.

cansu dere

Cansu Dere, una dintre cele mai talentate actrite din Turcia

[Sursa foto: viatacuaromadecafea.com]

Citeste si: Ce fac Neslihan Atagul și Engin Akyürek, la un an de la încheierea filmărilor pentru serialul Fiica ambasadorului! Iată în ce proiecte noi au fost cooptați celebrii actori!

 

Citește-ne pe

Citește și:

Pedofil filmat în Oradea, în timp ce molestează o fetiţă. Unde l-au prins poliţiştii VIDEO

Cum arată Müge din serialul Fiica ambasadorului, fără machiaj! Iată câți ani are celebra actriță Esra Kızıldoğan și cum arată în realitate!

OMV oferă GazpromBank euro pentru gaz rusesc

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Zehra din serialul Fiica ambasadorului, poveste inedita de iubire cu unul dintre cei mai apreciați cântăreți din Turcia! Iată cum a fost surprinsă frumoasa actriță Cemre Öktem...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies