Sancar din serialul Fiica ambasadorului, distincție inedită la început de an! Iată ce titlu a primit celebrul actor Engin Akyürek!

,
Engin Akyurek

Engin Akyurek, un actor desavarsit

[Sursa foto: Instagram Engin Akyurek]

Engin Akyürek este considerat unul dintre cei mai talentați și apreciați actori ai momentului în Turcia.


In articol:

Cu aproape douăzeci de ani de carieră în actorie, Engin Akyürek a cucerit publicul din Turcia și de peste hotare cu talentul lui desăvârșit și a urcat rapid în topul celor mai apreciați actori ai momentului în țară să natală.
Engin Akyürek are 40 de ani și continuă să evolueze în carieră, deoarece își dorește mereu să realizeze proiecte de succes.

Sancar din serialul Fiica ambasadorului, distincție inedită la început de an!

Publicul din România l-a cunoscut pe carismaticul actor Engin Akyürek încă din 2012, când a jucat în serialul Fatmagul, difuzat la Kanal D, în care a jucat alături de actrița Beren Saat. Iar de curând acesta a reapărut pe micile ecrane în distribuția serialului Fiica ambasadorului, în care interpretează rolul principal, Sancar, alături de celebra actrița Neslihan Atagul.

Engin Akyurek

Engin Akyurek, in serialul Fiica ambasadorului

[Sursa foto: Instagram Engin Akyurek]

Engin Akyürek a venit pe lume în anul 1981, în Ankara, unde a crescut și a studiat. Deși inițial și-a dorit să devină profesor de istorie și a urmat Facultatea de Istorie în cadrul Universității din Ankara, destinul avea să-i pregătească drumul spre actorie. Astfel că la scurt timp după absolvirea facultății s-a reorientat către actorie.

Citeste si: Ce meserie are Engin Akyürek, protagonistul serialului Fiica ambasadorului! Puțină lume știe ce facultate a terminat carismaticul actor turc!

În anul 2004 Engin Akyürek a participat la un show de talente pe care l-a câștigat și în același an a debutat cu un prim rol într-un serial turcesc Yabanci Damat. Au urmat apoi multe alte roluri în seriale și filme de excepție, care i-au adus mare succes și l-au propulsat treptat în topul celor mai buni actori din tânăra generație.

Engin Akyurek

Engin Akyurek, un actor complet

[Sursa foto: Instagram Engin Akyurek]

Potrivit viatacuaromadecafea.com, Engin Akyürek a fost recent desemnat Cel mai stilat bărbat al anului 2021, de către Be Global Fashion Network, care datorită celebrității sale, l-a inclus pe îndrăgitul actor în cadrul unui sondaj de opinie.

Citeste si: Câți bani câștigă actorii din serialul Fiica ambasadorului? Iată ce salarii uluitoare au indragitii Neslihan Atagul și Engin Akyürek, care dau viață personajelor Nare și Sancar!

 

Citește-ne pe

Citește și:

Grecia la preţ de Caraibe. Românii sunt nemulţumiţi de preţuri: „Cum să procedez să nu am preţ exagerat?”

Gediz din serialul Fiica ambasadorului, s-a infectat cu COVID-19! Cum se simte în prezent celebrul actor Uraz Kaygılaroğlu!

Nicolae Ciucă: 'Sunt milioane de români în afara ţării. Avem români capabili şi talentaţi, atât în ţară, cât şi răspândiţi în întreaga lume'

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Ce meserie are Engin Akyürek, protagonistul serialului Fiica ambasadorului! Puțină lume știe ce facultate a terminat carismaticul actor turc!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies