Câți bani câștigă actorii din serialul Fiica ambasadorului? Iată ce salarii uluitoare au indragitii Neslihan Atagul și Engin Akyürek, care dau viață personajelor Nare și Sancar!

,
actorii din serialul fiica ambasadorului

Actorii principali ai serialului Fiica ambasadorului

[Sursa foto: Captură Making of video Fiica ambasadorului]

Celebrii actori care interpretează magistral rolurile în serialul Fiica ambasadorului au primit salarii pe măsură eforturilor depuse, în cei aproape doi ani de filmări.


In articol:

Serialul Fiica ambasadorului a fascinat publicul din România încă de la primul episod difuzat la Kanal D. Telespectatorii au fost de-a dreptul cuceriți de povestea impresionantă de dragoste dintre Nare și Sancar însă și de actorii care dau viață personajelor magistral puse în scenă. Astfel, mulți dintre fanii indragitului serial Fiica ambasadorului s-au întrebat cât câștigă actorii lor preferați, pentru toate eforturile depuse la filmările care au durat luni întregi, timp în care aceștia au stat departe de familiile lor și s-au dedicat trup și suflet meseriei lor.

Citeste si: Neslihan Atagul, împăcare istorică după 7 ani! Protagonista din serialul "Fiica ambasadorului" a făcut pace cu unul dintre titanii serialelor turcești

Câți bani câștigă actorii din serialul Fiica ambasadorului?

În ultimii ani, serialele turcești au câștigat tot mai mult teren în detrimentul celor sud-americane și au început să fie din ce în ce mai apreciate de publicul larg. Acest fapt i-a determinat pe marii producători de seriale turcești să realizeze din ce în ce mai multe producții romantice sau istorice care au cucerit telespectatorii din multe colțuri ale lumii.

Fanii serialelor turcești din România au primit cu mare entuziasm și producția Fiica ambasadorului, care a debutat pe 3 ianuarie ce va fi difuzat de luni până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D. Publicul a descoperit deja începutul poveștii de iubire dintre tânăra Nare, fiica unui ambasador turc și Sancar, fiul unui arendaș din Mugla, localitatea în care cei doi tineri s-au cunoscut și s-au îndrăgostit iremediabil cu opt ani în urmă. Din rodul iubirii lor s-a născut micuța Melek, un înger de fetiță, așa cum sugerează și numele ei. Povestea lor de dragoste s-a rupt înainte că Melek să vină pe lume din cauza tatălui tinerei Nare, însă iubirea lor a dăinuit.

Tânăra Nare ia decizia radicală de a face câteva schimbări importante în viață să, pentru a se răzbună pe tatăl ei, însă la un moment dat totul pare să se întoarcă din nou împotriva să. Rămâne de văzut prin ce momente dificile va mai trece tânăra Nare și dacă va continuă să lupte pentru fetița sa și pentru iubirea lui Sancar.

neslihan atagul

Neslihan Atagul in serialul Fiica ambasadorului

[Sursa foto: dizioyuncu.com]

Citeste si: Cand poți urmări serialul Fiica ambasadorului difuzat la Kanal D!

Mulți telespectatori s-au întrebat cât câștigă actorii lor preferați în cadrul serialului Fiica ambasadorului, pentru toată muncă depusă în timpul filmărilor. Potrivit presei din Turcia, onorariile actorilor ce fac parte din distribuția serialului Fiica ambasadorului au fost discutate și semnate cu mult timp înainte de începe filmările. S-a vehiculat faptul că celebrul actor Engin Akyürek a primit 200.000 TL pe episod (circa 800.000 TL pe lună).

actorii din serialul fiica ambasadorului

Actorii din serialul Fiica ambasadorului

[Sursa foto: Captură Making of video Fiica ambasadorului]

În ceea ce o privește pe actrița Neslihan Atagul, care a jucat rolul principal Nare, publicatia dizioyuncu.com a vehiculat ideea că ar fi câștigat circa 150.000-200.000 lire turcești pe episod, însă nu au existat informații oficiale. Iar despre ceilalți actori care au dat viață personajelor secundare, cu siguranță au primit sume de bani sub valoarea de 150.000 lire turcești.

Citeste si: „Fiica ambasadorului”, o poveste captivantă de dragoste, din 3 ianuarie, la Kanal D! Neslihan Atagül, actrița din serialul fenomen „Dragoste infinită”, în rolul principal

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

O tânără şi-a dorit o noapte de vis în compania unui „Don Juan”. Idila s-a transformat în coşmar

Cand poți urmări serialul Fiica ambasadorului difuzat la Kanal D!

Noi vești excelente de la Guvern! Se dau mai mulți bani pentru acești români

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

MAKING OF VIDEO. Cum au fost surprinși actorii la ședința foto pentru Fiica Ambasadorului, serial difuzat de Kanal D! Imagini inedite

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies