Cand poți urmări serialul Fiica ambasadorului difuzat la Kanal D!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 03 ian 2022, 22:04

Sancar si Nare, personajele centrale ale serialului Fiica ambasadorului

Sursa: Captură KANAL D

Producția turcească „Fiica ambasadorului” aduce în atenția publicului o poveste impresionantă de viață.

Serialul „Fiica ambasadorului” (cu denumirea originală: Sefirin Kizi) prezintă povestea impresionantă de viață a unei tinere ambițioase, Nare, fiica unui ambasador, care se va lupta din răsputeri pentru a-și reîntâlni marea dragoste. Personajul Nare este pus în scenă de celebra actrița Neslihan Atagul, pe care telespectatorii o cunosc din serialul distribuția serialului Un destin la răscruce difuzat în anul 2014 la Kanal D și din distribuția producției Dragostei infinită, difuzată în anul 2017.


De asemenea din distribuția serialului Fiica ambasadorului în rolul principal masculin se află celebrul actor Engin Akyürek, pe care publicul din România l-a cunoscut cu ani în urmă în serialul Fatmagul.

Ore de difuzare al celui mai nou serial turcesc, Fiica ambasadorului

Noul serial Fiica ambasadorului va aduce în prim plan o intrigă plină de mister și tensiune, dar și o distribuție încântătoare și un scenariu impresionant care îi vor ține pe telespectatori în suspans în fiecare seară de luni până vineri, de la 20:00, la Kanal D.

În centrul acțiunii serialului se află Nare este fiica unui ambasador turc care, datorită naturii profesiei tatălui, a avut ocazia să trăiască și să crească în mai multe orașe din diverse colțuri ale lumii. Pe de altă parte, se află Sancar care este fiul unui arendaș din Mugla, care nu a părăsit niciodată satul în care a văzut lumina zilei și unde a cunoscut-o pe frumoasă Nare, tânăra de care s-a îndrăgostit iremediabil.

Citeste si: Ce meserie are Engin Akyürek, protagonistul serialului Fiica ambasadorului! Puțină lume știe ce facultate a terminat carismaticul actor turc!

Sancar si Nare si-au impartasit mereu lucruri din mediile lor diferite in care traiau. Deși se vedeau doar câteva zile pe an, iubirea lor nevinovată creștea din ce în ce mai mult. Cei doi ajung în cele din urmă să se căsătorească, însă tocmai în noaptea nunții lor, tânăra Nare dispare.

Localnicii din Mugla au creat o legendă și au supranumit-o pe Nare pasărea pestriță, care și-a luat zborul învăluită în mister.

Cine este Ali, fiul Asyei și a lui Volkan din serialul ”Infidelul”.  Iată în ce producții l-ați mai putut vedea pe Alp Akar

Nu pierdeți serialul Fiica ambasadorului, o poveste impresionantă, plină de mister și sensibilitate, pusă în scenă de actori extrem de talentați și apreciați în Turcia, ce va fi difuzată de luni până vineri la Kanal D.

Citeste si: Câți ani au actorii din serialul Fiica ambasadorului, în viața reală? Iată ce diferență uriașă este între personaje și actori

 


Cookies