Kavruk - Pârlitul din serialul Fiica ambasadorului, căsătorit cu una dintre cele mai frumoase actrițe din Turcia! Iată imagini inedite de la nunta celor doi actori din 2017!

,
actorii din serialul fiica ambasadorului

Edip Tepeli, in serialul Fiica ambasadorului

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Edip Tepeli, care dă viață personajului Kavruk Omer, alias Parlitul în serialul Fiica ambasadorului, se numără printre cei mai apreciați actori în Turcia.


In articol:

Serialul Fiica ambasadorului aduce în atenția publicului nume mari ai cinematografiei din Turcia, pe lângă cei doi renumiți actori care interpretează rolurile principale, Neslihan Atagul și Engin Akyürek, din distribuția producției face parte și talentatul Edip Tepeli, un tânăr actor ce s-a remarcat în multe seriale de excepție până în prezent.

Kavruk- Parlitul din serialul Fiica ambasadorului, căsătorit cu una dintre cele mai frumoase actrițe din Turcia!

Edip Tepeli s-a născut în anul 1989, în Izmir, Turcia. Peste ani, acesta a decis să meargă la studii în Istanbul, acolo unde a urmat Facultatea de Teatru în cadrul Conservatorului de Stat al Universității din Istanbul. Tânărul Edip a fost susținut și încurajat permanent de către părinții săi, care au avut mare încredere în talentul nativ al fiului lor și în forță lui de a reuși să devină un actor celebru și apreciat.

actorii din serialul fiica ambasadorului

Edip Tepeli in rolul Kavruk in serialul Fiica ambasadorului

[Sursa foto: Captură KANAL D]

După absolvirea facultății, Edip Tepeli a început să joace în piese de teatru pe scenă Teatrului de Stat din Istanbul, acolo unde a și fost remarcat de marile case de producții din Turcia și cooptat ulterior să joace în filme și seriale de excepție.

Citeste si: Câți bani câștigă actorii din serialul Fiica ambasadorului? Iată ce salarii uluitoare au indragitii Neslihan Atagul și Engin Akyürek, care dau viață personajelor Nare și Sancar!

În anul 2017, Edip a acceptat să joace în primul lui serial de televiziune, Yıldızlar Şahidim, care i-a adus și primul pas către carieră strălucită de astăzi. Au urmat apoi alte câteva roluri pe care acesta le-a interpretat magistral. În anul 2019, Edip a fost cooptat să joace în serialul Fiica ambasadorului, în rolul Kavruk alias Parlitul, care de asemenea i-a adus mare succes. Iar în anul 2021, tânărul actor a primit primul lui rol principal într-un serial, Destan, în care joacă încă alături de celebra Ebru Sahin.

Edip Tepeli

Edip Tepeli, alaturi de sotia sa

[Sursa foto: aksam.com.tr]

Dincolo de platourile de filmare, Edip Tepeli este un bărbat fericit și împlinit.

Acesta s-a căsătorit în anul 2017 cu celebra și frumoasă actrița Ayşecan Tatari, care locuia la acea vreme în New York. Iar în anul 2020, cei doi soți au devenit părinții unei fetițe superbe, căreia i-au ales numele Müjgan și care a devenit centrul universului lor și sensul vieții lor de familie.

Edip Tepeli

Edip Tepeli alaturi de sotie si de fiica lor

[Sursa foto: Instagram Edip Tepeli]

Citeste si: Edip Tepeli, Pârlitul din “Fiica ambasadorului”: “Primul sentiment pe care l-am simțit a fost îngrijorarea!”

 

Citește-ne pe

Citește și:

Cum au ajuns romii în principatele române. Statistic, ei sunt mult mai numeroşi decât în orice ţară

Recunoașteți băiețelul din imagine? Încă de mic îi plăcea să danseze Zeybek! Este unul dintre cei mai carismatici și talentați actori din serialul Fiica ambasadorului!

Accident oribil în Formula 2: o mașină a aterizat direct peste pilotul advers/ Video

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Neslihan Atagul, eroina serialului Fiica ambasadorului, relație specială cu fratele ei, Ilkay! Iată cât de mult seamănă cei doi frați!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies