Cine este și câți ani are carismaticul Bora, admiratorul lui Elvan din serialul Fiica ambasadorului? Iată cu cine a fost căsătorit actorul Ferit Aktuğ și cum arată actuala lui iubită

,
actori turci

Ferit Aktuğ, un actor complet

[Sursa foto: Instagram Ferit Aktuğ]

Ferit Aktuğ se numără printre cei mai talentați și apreciați actori ai momentului în Turcia. Iată cu cine a fost căsătorit celebrul actor!


In articol:

Ferit Aktuğ, care a facut furori in serialul Fiica ambasadorului, cu rolul Bora, are 43 de ani și aproape două decenii de experiență în domeniul actoriei, timp în care a reușit să cucerească publicul cu talentul lui desăvârșit și cu o carismă aparte.

În viața reală, celebrul actor a trecut în urmă cu doi ani printr-un divorț dureros însă își adoră în continuare cele două fiice și tocmai de aceea a încercat să mențînă o relație de prietenie și cu fosta lui soție.

Cine este și câți ani are carismaticul Bora, admiratorului lui Elvan din serialul Fiica ambasadorului

Ferit Aktuğ s-a născut în 1978, în superbul oraș Adana, acolo unde a crescut și a primit o educație aleasă din partea părinților lui, care deși i-au descoperit încă din adolescență talentul actoricesc și peste ani l-au îndrumat să studieze în domeniul economiei, considerând că astfel va avea un viitor mult mai bun din punct de vedere profesional.

actorii din serialul fiica ambasadorului

Ferit Aktuğ, in serialul Fiica ambasadorului 

[Sursa foto: www.ntv.com.tr]

Citeste si: În ce locații s-a filmat mai exact serialul Fiica Ambasadorului! Veste uriașă pentru fanii producției în care Neslihan Atagul are rolul principal

La vârsta majoratului, Ferit Aktuğ a decis să respecte dorința părinților lui și a renunțat la visul lui de a deveni actor, înscriindu-se la Facultatea de Economie, în cadrul Universității Dokuz Eylül. Prima lui experiență în domeniul actorie a avut-o în serialul pentru tineret „Koçum Benim”, care a fost difuzat pe postul turcesc TRT în anul 2002. Apoi au urmat multe alte roluri în seriale și filme de excepție care i-au adus noi succese pe plan profesional și l-au propulsat treptat printre cei mai apreciați actori din Turcia. În anul 2020 a fost cooptat sa joace in serialul Fiica ambasadorului, rolul secundar Bora, admiratorului carismaticei Elvan, proiect ce i-a adus mare succes. 

actorii din serialul fiica ambasadorului

Ferit Aktuğ, alaturi de prima lui sotie

[Sursa foto: Instagram Ferit Aktuğ ]

Dincolo de platourile de filmare, Ferit Aktuğ este și un tătic fericit și împlinit, deoarece are două fetițe superbe pe care le adoră și pe care le consideră cel mai importante ființe din viața lui.

Celebrul a actor s-a căsătorit cu Bahar Özdoğan în anul 2011, însă în ciuda faptului că au împreună două fetițe minunate, ce doi soți au decis de comun acord că în anul 2020 să pună capăt căsniciei lor. În prezent, celebrul actor, Ferit Aktuğ trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu o tânăra bloggerița, Saadet Çamaş, care se înțelege bine și cu fiicele lui și împreună au o relație frumoasă că într-o adevărată familie.

Ferit Aktuğ

Ferit Aktuğ, alaturi de actuala lui iubita

[Sursa foto: Instagram Ferit Aktuğ ]

Citeste si: Mavi și Sancar, în pericol de moarte! Aflați ce plan diabolic va pune la cale Sedat împotriva celor doi îndrăgostiți, astăzi, într-un nou episod din serialul Fiica ambasadorului, de la 20:00, la Kanal D!

 

Citește-ne pe

Citește și:

De ce nu dronele, ci tancurile, vor elibera Ucraina: rata de succes ridicată a aeronavelor, rezultatul unor condiţii unice

Mavi și Sancar, în pericol de moarte! Aflați ce plan diabolic va pune la cale Sedat împotriva celor doi îndrăgostiți, astăzi, într-un nou episod din serialul Fiica...

Putin, interzis în persoană la G20 - După ce Rusia a confirmat prezența, Indonezia exclude această variantă

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Tuba Büyüküstün și-a pus pe gânduri fanii de pe instagram: „Uneori poate fi neclar sau întunecat” Ce se întâmplă cu actrița care o interpretează pe Mavi în serialul „Fiica...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies