Mavi și Sancar, în pericol de moarte! Aflați ce plan diabolic va pune la cale Sedat împotriva celor doi îndrăgostiți, astăzi, într-un nou episod din serialul Fiica ambasadorului, de la 20:00, la Kanal D!

,

Mavi și Sancar trec prin momente de groază! Aflați în episodul de astăzi ce li se va întâmpla și cum vor înfruntă obstacolele puse la cale de Sedat, în serialul Fiica ambasadorului.


In articol:

Serialul Fiica ambasadorului continuă să surprindă telespectatorii cu noi întâmplări pline de suspans, situații limita, momente emoționante, dar și clipe dramatice. În episodul din această seară, Mavi și Sancar ajung din nou în capcană întinsă de Sedat, care are de gând să ii despartă definitiv și pune la cale noi planuri diabolice pentru a-și atinge scopul, de a o recupera pe fosta lui soție.

Mavi și Sancar, în pericol de moarte!

În încercarea lui disperată de a-l pune la punct pe Sedat și de a-l îndepărta de familia lui, Sancar cade din nou în capcană pusă la cale de rivalul lui. Diabolicul Sedat își insceneaza înjunghierea pentru a da vină pe Sancar, că acesta să ajungă în închisoare și să îi lase cale liberă către Mavi.

actorii din serialul fiica ambasadorului

Sancar ii cere lui Mavi sa nu intervina pentru a-l ajuta

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Mavi din serialul Fiica ambasadorului a moștenit frumusețea și delicatețea de la mama sa! Iată cât de tânără și frumoasă este mama celebrei actrițe Tuba Büyüküstün!

Între timp, Sancar încearcă din răsputeri să fugă pentru a nu fi prins de poliție și îi cere lui Mavi să nu meargă la Sedat pentru a-i cere să își retragă plângerea împotriva lui, pentru a nu-și pune viața în pericol. Însă frumoasa Mavi nu suportă gândul că iubitul ei Sancar va ajunge după gratii nevinovat din cauza fostului ei soț și recurge la un gest extrem de periculos.

Tânăra îl va înfrunta pe Sedat și îi va cere să meargă la poliție pentru a spune adevărul și pentru a-l elibera pe Sancar. Însă Sedat va profita de ocazie și va încerca să o ia prizonieră pe Mavi, pentru a o îndepărta definitiv de Sancar. Aflată în mașina lui Sedat, curajoasa Mavi inceara să-l convingă pe fostul ei soț să-l salveze pe Sancar și recurge la un gest extrem. Aceasta încearcă să provoace un accident în încercarea disperată de a scăpa de Sedat.

actorii din serialul fiica ambasadorului

Mavi, in pericol de moarte

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Pe de altă parte, Sancar pornește în căutarea lui Mavi însă întâmpină noi obstacole și ajunge să fie amenințat cu moartea de un individ angajat să-l ucidă.

Aflați ce se va întâmplă cu cei doi îndrăgostiți ce ajung în pericol de moarte, astăzi, într-un nou episod din serialul Fiica ambasadorului, de la ora 20:00, la Kanal D!

Citeste si: Mavi din serialul Fiica ambasadorului, surprinsă alături de cel mai important bărbat din viața sa! Actrița Tuba Büyüküstün are o relație specială cu tatăl ei!

 

Citește-ne pe

Citește și:

Momentul în care armata rusă atacă cu rachete mall-ul din Kremenciuk, surprins de camere. Oamenii, nevoiţi să sară în lac VIDEO

Norocul îi surâde lui Engin Akyürek, pe plan profesional! Iată care sunt noile sale proiecte importante!

FOTO Rusia sugerează că ar putea ataca Pentagonul, Casa Albă sau sediul NATO: Rogozin a publicat imagini din satelit cu sediile lor 'pentru orice eventualitate'

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Cum arată Tuba Büyüküstün fără machiaj. Mavi din serialul „Fiica ambasadorului” s-a fotografiat la prima oră a dimineții și a postat imaginea pe instagram

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies