Mavi din serialul Fiica ambasadorului a moștenit frumusețea și delicatețea de la mama sa! Iată cât de tânără și frumoasă este mama celebrei actrițe Tuba Büyüküstün!

,
Tuba Büyüküstün din serialul fiica ambasadorului
Tuba Büyüküstün, o actrita frumoasa si talentata[Sursa foto: www.mynet.com]

Tuba Büyüküstün are o relație specială cu mama sa, care este o femeie incredibil de tânără și frumoasă!


In articol:

Frumoasa și talentata Tuba Büyüküstün, care a dat viață personajului Mavi în serialul Fiica ambasadorului, se numără printre cele mai apreciate și mai bine cotate actrițe ale momentului în Turcia. Cu o experiență în domeniul actoriei de aproape două decenii, superbă Tuba Büyüküstün a reușit să cucerească publicul cu rolurile sale magistral interpretate în seriale de mare succes.

Celebra actrița are o relație specială cu părințîi săi, mai ales cu mama ei, pe care o adoră și de la care a moștenit frumusețea și talentul.

Mavi din serialul Fiica ambasadorului a moștenit frumusețea și delicatețea de la mama sa

Telespectatorii din România au cunoscut-o pe celebra actrița Tuba Büyüküstün încă din anul 2008, pe vremea când jucat în serialul Ași-Împotriva destinului, în care a jucat rolul principal alături de celebrul actor Murat Yildirim, rol ce i-a adus primul mare succes și celebritate pe plan internațional.

Tuba Büyüküstün din serialul fiica ambasadorului

Tuba Büyüküstün, o actrita completa 

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Engin Akyürek şi Tuba Büyüküstün, din nou împreună pe aceleași platouri de filmare, după opt ani de la primul lor proiect comun! Iată cum arătau atunci!

Tuba Büyüküstün s-a născut în anul 1982, în Istanbul, acolo unde a crescut și a primit o educație aleasă din partea părinților săi, care i-au călăuzit mereu pașîi în carieră, sprijinind-o ori de câte ori a avut nevoie. Deși visase încă din copilărie să devină o actrița renumită, Tuba a decis la vârstă majoratului să urmeze cursurile Facultății de Design vestimentar, în cadrul Universității Arte Plastice “Mimar Sinan” din Istanbul, renunțând astfel la visul ei.

Tuba Büyüküstün din serialul fiica ambasadorului

Tuba Büyüküstün, in serialul Fiica ambasadorului

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Treptat însă a realizat că nu poate să abandoneze definitiv pasiunea pentru actorie și atunci a decis să studieze și cursurile unei școli private de teatru, iar la scurt timp a și fost cooptată să joace în primul serial de televiziune, Sultan Makamı, în anul 2003, care i-a adus și primul pas către carieră strălucită de astăzi.

Au urmat apoi multe alte roluri în seriale și filme de excepție, jucate impecabil și care au ajutat-o treptat să devină una dintre cele mai apreciate actrițe ale Turciei.

Tuba Büyüküstün din serialul fiica ambasadorului

Tuba Büyüküstün, in rolul Mavi din serialul Fiica ambasadorului

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Dincolo de viață profesională, Tuba Büyüküstün s-a dedicat mereu și părinților ei, mai ales până să se nască cele două fiice ale ei. Actrița are o relație specială cu părințîi ei, dar mai ales cu mama să, căreia ii seamănă foarte mult și care este cea mai bună prietenă și confidenta. Tuba a preluat multe trăsături fizice de la cea care i-a dat viață, însă a moștenit chiar și talentul actoricesc și abilitățile necesare meseriei sale. Îndrăgita actrița nu s-a sfiit să le împărtășească și fanilor ei cum arată mama ei, Handan Büyüküstün, o femeie foarte frumoasă și delicată.

Citeste si: El a fost marea dragoste a celebrei Tuba Büyüküstün, actrița care dă viață personajului Mavi în serialul Fiica ambasadorului! Iată cine a fost primul soț al frumoasei actrițe!

Tuba Büyüküstün din serialul fiica ambasadorului

Tuba Büyüküstün, alaturi de mama sa

[Sursa foto: www.mynet.com]

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Poveşti picante din Brăila de altădată. De unde vine refrenul: „La tanti Elvira uşor se câştiga lira“ VIDEO

Gediz din serialul Fiica ambasadorului, achiziție uluitoare, de mii de euro! Iată ce mașină de colecție și-a cumpărat celebrul actor Uraz Kaygılaroğlu!

Anunț de ultim moment al meteorologilor: Ploi în patru județe

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

El a fost marea dragoste a celebrei Tuba Büyüküstün, actrița care dă viață personajului Mavi în serialul Fiica ambasadorului! Iată cine a fost primul soț al frumoasei actrițe!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies