Adevăratul motiv pentru care frumoasa actriță Tülin Yazkan a părăsit distribuția serialului Fiica ambasadorului, în care a dat viață personajului Menekşe!

,
Tülin Yazkan din fiica ambasadorului

Tülin Yazkan, o actrita completa

[Sursa foto: onedio.com]

Tülin Yazkan, care a dat viață personajului Menekşe, a părăsit devreme distribuția serialului Fiica ambasadorului.


In articol:

Superba Tülin Yazkan are doar 31 de ani și cu toate acestea se numără deja printre cele mai talentate și apreciate tinere actrițe ale momentului în Turcia, datorită rolurilor interpretate magistral în cele șase seriale de excepție în care a jucat până în prezent.

Adevăratul motiv pentru care frumoasa actriță Tülin Yazkan a părăsit distribuția serialului Fiica ambasadorului

Talentata actriță Tülin Yazkan a jucat impecabil rolul Menekse în serialul Fiica ambasadorului și chiar dacă a fost unul negativ, această a respectat întocmai scenariul și a fascinat prin talentul ei desăvârșit și carismă ei aparte. Fanii celebrei actrițe Tülin Yazkan nu s-au așteptat însă că Menekse să părăsească atât de rapid distribuția serialului, deoarece în jurul ei s-a conturat inițial o intrigă puternică a producției. În episodul cu numarul 34 al serialului Fiica ambasadorului, Tülin Yazkan a părăsit distribuția în clipă în care ea și mama ei, conform scenariului au fost alungate de către Sancar, fostul ei soț, departe de Bodrum, pentru că bărbatul să nu o reclame la poliție și să răspundă în față legii pentru faptele ei oribile.

Tülin Yazkan din fiica ambasadorului

Tülin Yazkan, o actrita talentata

[Sursa foto: Instagram Tülin Yazkan]

Citeste si: Menekşe din serialul Fiica ambasadorului, apariție de senzație în rochie de mireasă! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță Tülin Yazkan!

La acea vreme presa din Turcia a speculat faptul că tânăra actrița ar fi fost nevoită să părăsească serialul din cauza unor zvonuri vehiculate despre o posibilă idilă născută între ea și personajul central, Sancar. Încă după primele episoade difuzate în Turcia din serialul Fiica ambasadorului, presa turcă a lansat anumite zvonuri despre o posibilă poveste de iubire între superbă Tülin Yazkan și carismaticul actor Engin Akyürek, despre care se știe că are un renume de mare cuceritor, însă în cele din urmă nu s-a concretizat și nu s-a confirmat nimic despre o posibilă relație a celor doi actori.

Tülin Yazkan din fiica ambasadorului

Tülin Yazkan, o actrita talentata si apreciata in Turcia

[Sursa foto: Instagram Tülin Yazkan]

Pe de altă parte, în toamna anului 2021, mai precis în luna septembrie, tot în presa din Turcia s-a aflat că frumoasă actrița Tülin Yazkan a semnat un nou contract pentru un nou proiect de amploare, un serial de excepție, intitulat Evlilik Hakkında Her Şey (Totul despre căsătorie), iar la scurt timp celebra actrița a publicat câteva imagini inedite de pe platourile

de filmare, semn clar că deja începuse filmările pentru noul ei proiect de televiziune. Astfel, cel mai plauzibil motiv pentru care suavă actrița a părăsit mult prea rapid distribuția serialului Fiica ambasadorului a fost cel de mai sus, faptul că a fost cooptată într-un nou proiect în care a primit un rol principal.

Tülin Yazkan din fiica ambasadorului

Tülin Yazkan, in noul ei proiect 

[Sursa foto: Instagram Tülin Yazkan]

Citeste si: Menekşe din serialul Fiica ambasadorului, aniversare atipică! Iată câți ani a împlinit celebra actriță Tülin Yazkan și de ce surprize a avut parte!

 

Citește-ne pe

Citește și:

Ideea unui oltean a salvat ardelenii refugiaţi în Primul Război Mondial. Gorjul a inventat „Timbrul Traian“

Engin Akyürek şi Tuba Büyüküstün, din nou împreună pe aceleași platouri de filmare, după opt ani de la primul lor proiect comun! Iată cum arătau atunci!

Concluzia FBI în ancheta morții regizoarei Halyna Hutchins. Actorul Alec Baldwin, contrazis de anchetatori

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Cum arată acum gemenele celebrei actrițe din Fiica Ambasadorului, Tuba Buyukustun. Imagini rare cu cele doua fetițe

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies