Menekşe din serialul Fiica ambasadorului, aniversare atipică! Iată câți ani a împlinit celebra actriță Tülin Yazkan și de ce surprize a avut parte!

,
actorii din serialul fiica ambasadorului

Tülin Yazkan, in serialul Fiica ambasadorului

[Sursa foto: Instagram Tülin Yazkan]

Actrița Tülin Yazkan, care a dat viață personajului Menekşe din serialul Fiica ambasadorului, și-a sărbătorit de curând ziua de naștere, într-un cadru atipic!


In articol:

Suava și delicata Tülin Yazkan s-a remarcat în ultimii ani drept una dintre cele mai talentate și apreciate actrițe din tânăra generație în Turcia. Deși nu a acumulat decât circa opt ani de experiență pe platourile de filmare, Tülin Yazkan a reușit să cucerească publicul cu talentul ei desăvârșit și cu frumusețea și sensibilitatea ei.

Pe 28 februarie, celebra actrița și-a sărbătorit ziua de naștere într-un cadru atipic. Iată cum a ales să marcheze cea mai importantă zi din an.

Menekşe din serialul Fiica ambasadorului, aniversare atipică! Câți ani a împlinit celebra actrița Tülin Yazkan

Tülin Yazkan a venit pe lume în anul 1991, în Istanbul, într-o familie modestă. Părinții ei au descoperit că micuța Tülin avea o pasiune uriașă pentru actorie încă din adolescență și au decis că peste ani să o îndrume să studieze în domeniu, pentru a fructifică talentul nativ.

Citeste si: Câte episoade are „Fiica ambasadorului”, serialul tău preferat de pe Kanal D

La vârstă majoratului, Tülin Yazkan s-a înscris la Facultatea de Teatru în cadrul Universității Beykent. Odată devenită actrița cu drepturi depline, Tülin Yazkan a început să joace în câteva piese de teatru, iar la scurt timp a fost cooptată să joace în primul ei rol într-un serial de televiziune, în anul 2014, în producția Yılanların Öcü, care i-a și adus primul pas către celebritate.

actorii din serialul fiica ambasadorului

Tülin Yazkan, o actrita talentata

[Sursa foto: Instagram Tülin Yazkan]

În anul 2019 a acceptat să joace în serialul Fiica ambasadorului, în care a interpretat rolul Menekse, o tânăra cu un destin nefericit, dornică să parvină cu orice preț. Iar anul trecut, Tülin Yazkan a fost cooptată să joace în distribuția unui serial de amploare denumit Evlilik Hakkında Her Şey (Totul despre căsătorie), la care filmările încă sunt în plină desfășurare pentru cel de-al doilea sezon.

actorii din serialul fiica ambasadorului

Tülin Yazkan, in serialul Fiica ambasadorului

[Sursa foto: Instagram Tülin Yazkan]

Pe 28 februarie, celebra actrița a împlinit frumoasă vârstă de 31 de ani, însă nu a reușit să organizeze o petrecere mare așa cum obișnuia în anii precedenți, deoarece a fost extrem de ocupată cu filmările. Însă cu siguranță prietenii ei apropriati au decis să o surprindă cu un tort drăguț și astfel au marcat fericitul eveniment. Deși a împlinit poate cea mai frumoasă vârstă și are o carieră strălucită, Tülin Yazkan, a transmis un mesaj straniu pe contul ei de socializare, cu doar câteva ore de ziua ei de naștere, dând de înțeles că a traversat o perioada destul de încărcată și epuizantă și își dorește că lucrurile să capete o turnură mai bună în viață să, odată cu nouă vârstă.

actorii din serialul fiica ambasadorului

Tülin Yazkan, la 31de ani

[Sursa foto: Instagram Tülin Yazkan]

"Sunt în ultimele ore ale unei vârste epuizante psihic! Am trecut peste asta mergând kilometri întregi cu muzică bună, uitându-mă în tavan ore în șir, cu o multe jeleuri și suc. Apropo, am început yoga, respirația etc. Sunt pregătita pentru mai bine!", a scris actrița cu doar câteva ore înainte de ziua ei de naștere.

actorii din serialul fiica ambasadorului

Tülin Yazkan, de ziua sa de nastere

[Sursa foto: Instagram Tülin Yazkan]

Citeste si: Menekşe din serialul Fiica ambasadorului, apariție de senzație în rochie de mireasă! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță Tülin Yazkan!

 

Citește-ne pe

Citește și:

Ideea unui oltean a salvat ardelenii refugiaţi în Primul Război Mondial. Gorjul a inventat „Timbrul Traian“

Cine este Melis İşiten, fosta soție a actorului Uraz Kaygılaroğlu din serialul Fiica ambasadorului

Concluzia FBI în ancheta morții regizoarei Halyna Hutchins. Actorul Alec Baldwin, contrazis de anchetatori

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Nare și Sancar, în pericol de moarte! Sahra recurge la un gest extrem! Aflați ce se va întâmpla, luni, 14 martie, într-un nou episod din serialul Fiica ambasadorului, de la...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies