Cine este Melis İşiten, fosta soție a actorului Uraz Kaygılaroğlu din serialul Fiica ambasadorului

,
Uraz Kaygılaroğlu din Fiica ambasadorului
Melis İşiten si Uraz Kaygılaroğlu au fost casatoriti si au o fiica[Sursa foto: www.karar.com]

Melis İşiten a fost căsătorită cinci ani cu celebrul Uraz Kaygılaroğlu, căruia i-a dăruit o fetiță minunată.


In articol:

Melis İşiten s-a născut în anul 1989, în Istanbul, într-o familie de actori. Peste ani tânăra Melis a decis să urmeze studiile Facultății de Teatru în cadrul Universității din Istanbul, pentru a duce mai departe tradiția de familie.

La scurt timp după absolvirea facultății, Melis İşiten a început să joace pe scenă Teatrului de Stat din Istanbul și în paralel a lucrat alături de İpek Bilgin că profesor de teatru. La un moment dat talentată actrița Melis İşiten a primit numeroase propuneri de a juca în seriale de televiziune.

Melis İşiten, fosta soție a lui Uraz Kaygılaroğlu este de meserie actriță 

În anul 2014 Melis İşiten l-a întâlnit pe celebrul actor Uraz Kaygılaroğlu, care după doar trei luni de relație a decis să o ceară în căsătorie. Cei doi tineri îndrăgostiți au trăit o dragoste la prima vedere și au hotărât rapid să își unească destinele și să își construiasa o familie frumoasă împreună.

Doi ani mai târziu cei doi soți au devenit părinții unei fetițe superbe, căreia i-au ales numele Ada. Însă căsnicia celor doi actori a luat treptat o întorsătură neașteptată, în ciuda faptului că toți prietenii lor credeau că micuța Ada le va pecetlui mariajul pentru totdeauna și vor dăinui împreună până la adânci bătrâneți.

Citeste si: Seducătorul Gediz din serialul Fiica ambasadorului, surprins luând masa alături de cea mai importantă persoană din viața lui! Iată cine este comoara celebrului actor Uraz Kaygılaroğlu!

Melis İşiten și Uraz Kaygılaroğlu

Melis İşiten și Uraz Kaygılaroğlu, sot si sotie

[Sursa foto: Facebook Melis İşiten ]

În anul 2019 inevitabilul avea să se producă, iar Melis İşiten și Uraz Kaygılaroğlu au decis de comun acord să divorțeze și să o ia fiecare pe drumul lui.

În urmă divorțului micuța Ada a rămas în custodia mamei sale, însă celebrul actor Uraz Kaygılaroğlu are în continuare o relație specială cu fiica lui, pe care o vizitează des și petrec împreună mult timp, chiar și în prezența fostei lui soții, Melis.

Melis İşiten și Uraz Kaygılaroğlu

Melis İşiten și Uraz Kaygılaroğlu, alaturi de fiica lor, Ada

[Sursa foto: Facebook Uraz Kaygılaroğlu]

Uraz Kaygılaroğlu iubește din nou

Timpul a zburat iar celebrul actor Uraz Kaygılaroğlu s-a dedicat foarte mult carierei sale și jucat în numeroase seriale și filme artistice de excepție, care i-au adus mari sccese. Însă pe plan personal Uraz a continuat să își caute sufletul pereche. În anul 2019, Uraz a fost cooptat să joace în serialul Fiica ambasadorului, în rolul Gediz, un tânăr extrem de ambițios, la fel că și în viață reală.

De curând, îndrăgitul actor s-a afișat în public alături de nouă lui iubita, Gamze Okutucu, care este recunoscută drept managerul mai multor vedete celebre din Turcia. Frumoasă blondina i-a devenit manager și actorului Uraz Kaygılaroğlu, iar de curând cei doi au confirmat faptul că între ei există mai mult decât o relație profesională.

Citeste si: Gediz din serialul Fiica ambasadorului, marcat profund de o tragedie cumplită! Iată ce a pățit celebrul actor Uraz Kaygılaroğlu când avea doar 4 ani!

Uraz Kaygılaroğlu din Fiica ambasadorului

Uraz Kaygılaroğlu, alaturi de noua sa iubita

[Sursa foto: Facebook Uraz Kaygılaroğlu]

Gamze Okutucu a absolvit Facultatea de Cultură și Literatură Americană, în Turcia și apoi și-a continuat studiile în Spania. Iar în prezent lucrează în domeniile sponsorizării și organizării de evenimente în cadrul multor festivaluri de film.

Citeste si: Cine sunt actorii care fac parte din distribuția serialului „Fiica ambasadorului” de pe Kanal D

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Poveşti picante din Brăila de altădată. De unde vine refrenul: „La tanti Elvira uşor se câştiga lira“ VIDEO

Surpriză de proporții pentru fanii celui mai îndrăgit cuplu de actori din Turcia! Neslihan Atagul și Kadir Dogulu, din nou împreună într-un proiect inedit, după nouă ani!

Joe Biden condamnă 'atacul brutal' asupra lui Salman Rushdie

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Avere Engin Akyürek. Actorul din serialul turcesc „Fiica ambasadorului” a reușit să câștige sume fabuloase de bani după ce a devenit cunoscut

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies