Nare și Sancar, în pericol de moarte! Sahra recurge la un gest extrem! Aflați ce se va întâmpla, luni, 14 martie, într-un nou episod din serialul Fiica ambasadorului, de la 20:00, la Kanal D!

,

Sahra decide să răzbune moartea fratelui ei, Akin! Această va recurge la un gest extrem asupra lui Sancar și tinerei Nare!


In articol:

Serialul turcesc Fiica ambasadorului a captivat atenția publicului încă de la primele episoade și continuă să surprindă cu povestea impresionantă de viață a celor doi protagoniști Nare și Sancar, în serile de luni și marți, de la ora 20:00, la Kanal D.

Îndrăgita producție Fiica ambasadorului a adus pe micile ecrane o poveste captivantă de dragoste, pusă în scenă de doi mari actori ai Turciei, Neslihan Atagul și Engin Akyürek. Însă totodată a atras atenția telespectatorilor și prin scenariul inedit, locațîi impresionante, o intrigă puternică, personaje fermecătoare, situațîi memorabile puse în scenă de actori talentați și apreciați în Turcia.

Nare și Sancar, în pericol de moarte! Sahra recurge la un gest extrem!

Noi evenimente tulburătoare se vor petrece în episodul dramatic de luni, 14 martie, de la ora 20:00, din serialul “Fiica ambasadorului”, la Kanal D. După ce descoperă că Menekse l-a mințit în toată perioada încercând din răsputeri să îi distrugă relația cu Nare, Sancar decide să o renege total pe fosta lui soție și să se canalizeze către a-și construi o nouă căsnicie alături de femeia iubita și de fiica lor, Melek.

actorii din serialul fiica ambasadorului

Nare descopera adevarul despre Sahra

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Cine sunt actorii care fac parte din distribuția serialului „Fiica ambasadorului” de pe Kanal D

Între timp, Ceylan ajunge la conacul Efeoglu pentru a-i mărturisi lui Nare totul despre planul diabolic pus la cale de Menekse împreună cu Sahra. Mai mult decât atât, Nare va descoperi că doctoriță Sahra este de fapt sora lui Akin, venită să răzbune moartea fratelui ei.

Și atunci tânăra Nare realizează că atât ea cât și Sancar sunt pandiți de un real pericol.
Tocmai când credeau că lucrurile vor reveni la normal și se vor putea dedică relației lor, Sancar și Nare vor întâmpină noi probleme și pericole.

actorii din serialul fiica ambasadorului

Sahra recurge la un gest extrem

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Sahra decide că e momentul să își pună în aplicare planul final și recurge la un gest extrem asupra lui Sancar. Această merge hotărât să îl ucidă pe cel care îi omorâse fratele și are de gând să meargă până la capăt, dominată de ura și de răzbunare. Însă în apărarea lui Sancar va sări Nare, disperată să îl salveze pe bărbatul iubit. Aflați ce se va întâmplă cu cei doi protagoniști, luni, într-un nou episod din serialul Fiica ambsadorului, de la ora 20:00, la Kanal D!

Citeste si: Surpriză de proporții pentru fanii celui mai îndrăgit cuplu de actori din Turcia! Neslihan Atagul și Kadir Dogulu, din nou împreună într-un proiect inedit, după nouă ani!

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Ciobanul din Valahia ajuns domnitor al Ţării Româneşti. A dus o prigoană aprigă împotriva marilor dregători

Surpriză de proporții pentru fanii celui mai îndrăgit cuplu de actori din Turcia! Neslihan Atagul și Kadir Dogulu, din nou împreună într-un proiect inedit, după nouă ani!

Postarea unei profesoare e virală - A vrut să-l ia la întrebări pe S. Cîmpeanu, dar nu a putut: Ați fost de acord să se scoată româna, dar nu si limba maternă?

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Seducătorul Gediz din serialul Fiica ambasadorului, surprins luând masa alături de cea mai importantă persoană din viața lui! Iată cine este comoara celebrului actor Uraz...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies