Surpriză de proporții pentru îndrăgitul Kavruk din serialul Fiica ambasadorului din partea soției lui! Totul s-a întâmplat chiar pe platourile de filmare ale producției!

,

Îndrăgitul Edip Tepeli a avut parte de o mare surpriză din partea soției lui, chiar pe platourile de filmare ale serialului Fiica ambasadorului.


In articol:

Edip Tepeli, actorul care a dat viață personajului Kavruk din serialul Fiica ambasadorului a cucerit publicul cu talentul lui uluitor. Deși nu se consideră un bărbat chipeș, Edip Tepeli are o carisma deosebită care cucerește instantaneu publicul. Pe durata filmărilor pentru serialul Fiica ambasadorului, celebrul actor a trebuit să o aibă aproape și pe soția lui, Aysecan Tătari, deoarece era însărcinată și avea nevoie de ajutorul lui.

Astfel, frumoasă lui soție i-a făcut o surpriză de proporții la un moment dat când și-a făcut apariția chiar pe platourile de filmare.

Surpriză de proporții pentru îndrăgitul Kavruk din serialul Fiica ambasadorului din partea soției lui!

Edip Tepeli a venit pe lume în anul 1989, în Izmir, acolo unde a crescut alături de sora să până la vârstă majoratului, când tânărul Edip a decis să meargă să studieze în Istanbul, Facultatea de Teatru. După absolvirea facultății Edip Tepeli a început să joace pe scenă Teatrului de Stat din Istanbul, acolo unde a fost la un moment dat remarcat și apoi cooptat să joace în seriale de televiziune. Astfel în anul 2017 a primit primul lui rol în producția Yıldızlar Şahidim, care i-a adus și primul pas către celebritatea mult râvnită.

actorii din serialul fiica ambasadorului

Edip Tepei si sotia sa

[Sursa foto: www.haber.com]

Citeste si: Pârlitul din serialul Fiica ambasadorului, apariție uluitoare în noul proiect! Este primul lui rol principal! Iată cine este partenera lui Edip Tepeli!

În anul 2019, tânărul actor Edip Tepeli a acceptat să joace în distribuția serialului Fiica ambasadorului, în ciuda faptului că soția să, Aysecan Tătari era însărcinată în opt luni și urmă să nască în curând. Deseori această a locuit în Bodrum alături de soțul ei, acolo unde se filma producția pentru că Edip să aibă grijă de viitarea mămică.

actorii din serialul fiica ambasadorului

Edip Tepeli in serialul Fiica ambasadorului

[Sursa foto: Instagram Edip Tepeli]

Impresionant a fost gestul la care Aysecan a recurs la un moment dat, când și-a făcut apariția pe platourile de filmare ale serialului Fiica ambasadorului și i-a făcut cea mai mare surpriză soțului ei, care a fost extrem de emoționat. Și colegii săi au fost foarte încântați de vizită frumoasei actrițe care urmă din clipă în clipă să devină mămică.

Aceasta a luat atunci masa alaturi de Edip și de colegii lui și au socializat în pauza de la filmările care se aflau în toi în anul 2020.

actorii din serialul fiica ambasadorului

Edip Tepeli si sotia lui, pe platourile de filmare ale serialului Fiica ambasadorului

[Sursa foto: www.takvim.com.tr]

Citeste si: Pârlitul din serialul Fiica ambasadorului, cel mai fericit tătic! Iată cum a fost surprins celebrul actor Edip Tepeli, alături de minunea lui de fetiță!

 

Citește-ne pe

Citește și:

Mărturiile şoferiţei care a omorât patru muncitori la Iaşi. Femeia spune că n-a fost acolo, ci se uita la desene animate

In aceasta seara, de la ora 20:00, in serialul Fiica ambasadorului, Nare, trup si suflet pentru Sancar

David Popovici evoluează, sâmbătă, pentru aurul la CE de nataţie, la 100 metri liber. La ce oră are loc finala

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Cine este și câți ani are Refika din serialul Fiica ambasadorului! Iată cât de bine arată celebra Özlem Çakar Yalçınkaya, dincolo de platourile de filmare și cine este soțul ei!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies