Cine credeți că este fetița din imagine? Este una dintre cele mai frumoase și talentate actrițe din serialul Fiica ambasadorului! Astăzi e o femeie superbă!

,
actorii din serialul fiica ambasadorului

Actrita Deniz Isin, in copilarie

[Sursa foto: Instagram Deniz Isin]

În prezent copila din imagine este o femeie frumoasă și a devenit o actriță celebră și admirată așa cum a visat în copilărie.


In articol:

Fetița blondina din imagine este nimeni altă decât superba și talentata Deniz Işın, actrița care a dat viață personajului Sahra, sora lui Akin din serialul Fiica ambasadorului, care a fascinat publicul cu frumusețea ei răpitoare, dar și cu talentul ei desosebit.

Astăzi are 29 de ani și se mândrește deja cu o carieră strălucită în domeniul actoriei în ciuda faptului că apare pe micile ecrane de circa patru ani.

Deniz Işın este una dintre cele mai frumoase și talentate actrițe din serialul Fiica ambasadorului

Deniz Işın a venit pe lume în anul 1992, în orașul Izmir, într-o familie înstărită, ce i-a oferit o educație aleasă. La vârstă majoratului, Deniz a decis să studieze Facultatea de Inginerie Chimică, în cadrul Universității Ege, lăsând deoparte marele ei vis de a deveni o actrița celebra.

actorii din serialul fiica ambasadorului

Deniz Isin, o actrita talentata 

[Sursa foto: Instagram Deniz Isin]

După încheierea facultății această s-a mutat în Istanbul, acolo unde a început să cocheteze cu modelingul. Însă destinul avea să-i pregătească un cu totul alt drum pe plan profesional, în momentul în care a fost cooptată de o mare casă de producție din Turcia, pentru a juca în primul ei serial de televiziune.

Citeste si: Cine este și câți ani are superba Sahra, sora lui Akin din serialul Fiica ambasadorului! Iată cum arăta Deniz Işın înainte de începerea filmărilor! Trasformarea este uluitoare!

Astfel în anul 2019 a jucat în serialul Her Yerde Sen și apoi în serialul Atiye pe platforma Netflix, roluri ce i-au adus mare succes. În anul 2020 Deniz a acceptat să joace în serialul Fiica ambasadorului în rolul Sahra, o tânăra doctoriță, dornică să răzbune moartea fratelui ei.

actorii din serialul fiica ambasadorului

Deniz Isin, o actrita apreciata in Turcia

[Sursa foto: Instagram Deniz Isin]

Pentru rolurile jucate în cei patru ani de experiență pe platourile de filmare, Deniz Isin a recurs deseori la schimbări radicale de look, însă la orice coafură ar apela actrița este la fel de frumoasă și își păstrează aceeași alură de Cosânzeana. Pentru serialul Fiica ambasadorului, Deniz a trebuit să își tundă părul și să apeleze la o tunsoare bob scurtă.

Citeste si: Cum arată Sahra din serialul Fiica ambasadorului, fără machiaj! Ce aspect are de fapt tenul celebrei actrițe Deniz Işın, când nu se află pe platourile de filmare!

 

Citește-ne pe

Citește și:

Misterele celor mai spectaculoase peşteri din munţii Hunedoarei. Unde s-ar fi aflat comoara lui Decebal

Cum arată Sahra din serialul Fiica ambasadorului, fără machiaj! Ce aspect are de fapt tenul celebrei actrițe Deniz Işın, când nu se află pe platourile de filmare!

Procesul care bate și cele mai tari bancuri: Un indian s-a judecat 22 de ani cu căile ferate pentru 25 de cenți

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Cine este și câți ani are superba Sahra, sora lui Akin din serialul Fiica ambasadorului! Iată cum arăta Deniz Işın înainte de începerea filmărilor! Transformarea este uluitoare!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies