Kavruk se zbate între viață și moarte! Aflați ce se va întâmpla la conacul Efeoglu, luni, 2 mai 2022, într-un nou episod dramatic din serialul Fiica ambasadorului, de la 20:00, la Kanal D!

,
actorii din serialul fiica ambasadorului

Kavruk, in pericol de moarte

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Tânărul Kavruk ajunge în stare gravă la spital și se zbate între viață și moarte! Zehra suferă cumplit!


In articol:

Îndrăgitul serial Fiica ambasadorului continuă cu noi întâmplări dramatice, situații extreme, momente de cumpăna prin care trec personajele. Tânărul Kavruk ajunge pe patul de spital în stare gravă, după ce îl apară pe Sancar de la moarte. Aflați ce se va întâmplă cu simpaticul Kavruk, luni, într-un nou episod dramatic din serialul Fiica ambasadorului, de la ora 20:00, la Kanal D!

Luni, în serialul Fiica ambasadorului: Kavruk se zbate între viață și moarte

După ce și-a riscat propria viață, salvându-l pe Sancar, bunul lui prieten din copilărie, Kavruk se prăbușește la pământ. În cele din urmă Sancar reușește să-l ducă pe Kavruk la spital însă tânărul este în stare gravă și se zbate între viață și moarte. Deși știa că odată ce își va face apariția la spital va fi capturat de poliție, Sancar nu ține cont de nimic pentru a-și salva prietenul. În cele din urmă Sancar ajunge după gratii și încearcă din răsputeri să afle care este starea lui Kavruk, dar și ce s-a întâmplat cu Mavi.

actorii din serialul fiica ambasadorului

Sancar ajunge dupa gratii

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Cine este sora mai mare a simpaticului Kavruk din serialul Fiica ambasadorului. Celebrul actor Edip Tepeli a considerat-o mereu ca o a doua mamă!

Pe de altă parte, Mavi ajunge și ea la spital după accidentul pe care l-a provocat intenționat, pentru a scapă de Sedat. Tânăra pare să aibă regrete că l-a cunoscut pe Sancar și că s-a îndrăgostit de un bărbat la fel de gelos și posesiv precum fostul ei soț.

actorii din serialul fiica ambasadorului

Mavi, pe patul de spital

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Între timp, Guven are de gând să lupte în continuare împotriva lui Sancar. Fostul ambasador pune la cale un nou plan diabolic, iar țintă acestuia pare să fie de acesta dată frumoasa Mavi, pe care își dorește să o elimine cât mai curând pentru a nu-i da din nou planurile peste cap.

actorii din serialul fiica ambasadorului

Zehra sufera cumplit cand il vede pe Kavruk tintuit pe patul de spital

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Tânăra Zehra, sora lui Sancar, suferă teribil atunci când află despre starea gravă a lui Kavruk și ajunge la spital unde îl veghează zi și noapte. Această îi reproșează mamei sale faptul că nu i-a permis să fie fericită alături de Kavruk, iar acum tânărul se află în pericol de moarte și există posibilitatea de a-l pierde pentru totdeauna.

Citeste si: Pârlitul din serialul Fiica ambasadorului, apariție uluitoare în noul proiect! Este primul lui rol principal! Iată cine este partenera lui Edip Tepeli!

 

Citește-ne pe

Citește și:

Ciobanul din Valahia ajuns domnitor al Ţării Româneşti. A dus o prigoană aprigă împotriva marilor dregători

Cum arată Tuba Büyüküstün fără machiaj. Mavi din serialul „Fiica ambasadorului” s-a fotografiat la prima oră a dimineții și a postat imaginea pe instagram

Avocatul american al lui Jamal Khashoggi, înainte ca jurnalistul saudit să fie ucis, eliberat din arest în Emiratele Arabe Unite

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Cine este și câți ani are Sedat din serialul Fiica ambasadorului! Iată în ce producții de succes a mai jucat celebrul Şafak Başkaya

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies