Cine era cântăreața care a fost găsită moartă într-un butoi în portbagajul unei mașini abandonate. În urmă cu trei zile a fost văzută ieșind din biroul ei

Author: Lavinia Medrea

În urmă cu trei zile a fost văzută ieșind din biroul ei

Sursa: Twitter Ruda

Neshie Consuegra a fost găsită moartă luni, în Guatemala. Tânăra de 27 de ani era o rapperiță cunoscută sub numele de Neshie, care a pătruns pe scena hip-hop locală în 2013 și și-a lansat primul și singurul album în 2016.

Cadavrul ei a fost băgat într-un butoi în portbagajul unei mașini abandonate.

Moartea ei a fost cauzată de o lovitură la cap, potrivit Institutului Național de Științe Criminalistice.

Cine este cântăreața găsită moartă într-un butoi din portbagajul unei mașini abandonate

Polițiștii ajunși la fața locului au percheziționat vehiculul înainte de a descoperi în portbagaj butoiul cu cadavrul lui Neshie înăuntru, legat cu frânghii, relatează DailyMail.

Citește și: Cine este bărbatul din Pitești care a murit, după ce și-ar fi injectat benzină în vene. Acesta a decedat în ambulanță

Institutul Național de Științe Criminalistice a declarat că moartea lui Consuegra a fost cauzată de o lovitură la cap.

Până joi după-amiază nu a fost raportată nicio arestare.

Prietenii și colegii rapperi s-au adunat miercuri seara și au protestat în Guatemala City, cerând autorităților să îl caute și să-l pedepsească pe criminal.

Citește și: Motivul pentru care o româncă din Italia a fost acuzată de complicitate la moartea bătrânului pe care îl avea în grijă. Cine a pus totul la cale

Neshie a reușit să formeze o mișcare pentru femei cunoscută sub numele de „Women Free”, care a urmărit să ajute și să împuternicească femeile care doresc să devină rapperi și a înregistrat primul ei album, „Estados Mentales”, în 2016.

Neshie Consuegra a început să cânte din anul 2013

După primul și ultimul album lansat de Neshie în 2016, rapperița a mai lansat încă douăzeci de melodii.

De asemenea, artista era și o mare iubitoare de animale. Era devotată îngrijirii cățeilor pe care îi avea la cabinetul veterinar și proteja drepturile tuturor animalelor.

Cine este bărbatul care a murit într-un avion care a aterizat la Timisoara

„A jucat fotbal, a fost o protectoare a drepturilor animalelor și și-a dedicat timpul îngrijirii cățeilor în cabinetul veterinar unde a lucrat câțiva ani”, a scris Colectiva Urbana Oficial într-o postare pe Facebook.

„De asemenea, ea își făcuse o afacere. Sora și colega noastră era o ființă iubitoare, de ajutor, o persoană care își făcea timp să te asculte, o persoană devotată și pasionată. Ne amintim de ea cu iubire și cerem dreptate”, se mai arată în postarea grupului de pe Facebook, menționat anterior.

Conform grupului local de pe Facebook, „Colectiva Urbana Oficial”, Neshie Consuegra începuse să cânte din anul 2013.

 


Bia, primele semne de gelozie, în Casa iubirii! Concurenta i-a adus reproșuri dure lui Andrei, pentru ca a fost mult prea tandru cu Emma în camera roșie! „Am auzit că ai strâns-o foarte tare în brațe”

Andrei îi stârnește gelozia frumoasei Bia, după ce o va îmbrățișa pe Emma în camera roșie! „Mie nu-mi place să mă joc!” Iată ce reproșuri dure i-a adus concurenta lui Andrei!

Cookies