Drama familei de spanioli ucisă în accidentul din Hula Bradului. Fiica cea mică de 15 ani a murit la spital, iar organele ei vor fi donate

Author: Alina Petre

Famile de spanioli ucisă în accidentul din Hula Bradului

Sursa: oradesibiu.ro

O familie a fost distrusă într-o clipă în urma accidentului produs pe DN 1, în Hula Bradului. Patru persoane au murit după ce un șofer a intrat pe contrasens.

Tragedia s-a produs duminică seară pe DN1, din Hula Bradului.

Doi părinți din Spania au murit, iar fiicele lor s-au stins din viață în brațele medicilor.

Citește și: O tânără de 22 de ani și-a filmat, din întâmplare, ultimele clipe din viață, înainte să moară într-un avion care s-a prăbușit și a explodat

Drama familei de spanioli ucisă în accidentul din Hula Bradului.

Cei patru închiriase o mașină din țara noastră și circula dinspre Brașov către Sibiu, iar aceștia au fost loviți în plin de un autoturism care a intrat pe contrasens.

Vinovat pentru tragedie este un bărbat de 63 de ani din Gorj care a intrat în depășire pe linie continuă și a lovit în plin mașina în care circulau cei patru.

După impact, părinții au rămas încarcerați, iar sora cea mare, de 21 de ani, studentă la Sibiu cu o bursă Erasmus a murit în ambulanță către spital.

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Fiica cea mică, în vârstă de 15 ani, a murit la spital, iar organele ei vor fi donate 

Singura supraviețuitoare a fost mezina familiei în vârstă de 15 de ani care a rămas intubată în moarte cerebrală până când inima ei nu a mai făcut față.

Rudele au fost de acord ca organele sale să fie prelevate de către medicii de la Spitalul Județean din Sibiu și donate mai departe.

Inima, plămânii, rinichii, ficatul și alte organe vor ajunge în mâinle mai multor echipe medicale din Germania, Elveția și România.

Trei bărbați au reușit să păcălească sute de persoane din Cluj-Napoca. Oamenii au cumpărat apartamente în blocuri fantomă

Tragedia a lovit ca un trăsnet rudele familiei ucise pe șoseaua „morții” din România. Guvernul Insulelor Canare și Universitatea prin care a venit fata de 21 de ani a venit să învețe la Sibiu vor repatria trupurile neînsuflețite ale familiei ucise în accident.

Șoferul vinovat pentru tragedie a fost grav rănit în urma accidentului și riscă ani grei de închisoare.

Citește și: “Mami, simt că mor”. Mărturisirile cutremurătoare ale unor părinți care și-au pierdut fiica de numai 5 ani din cauza nepăsării medicilor

 


Natalia a dat cărțile pe față în Casa iubirii! Concurenta l-a înfruntat aprig pe Robert și i-a mărturisit tranșant lui Marinel că nu simte nimic pentru el! „N-a fost scânteia aia! Am încercat! Dar nu pot să spun că s-a schimbat foarte mult!”

Influențată de Radu, Natalia le-a mărturisit lui Robert și lui Marinel că nu a simțit pentru niciunul dintre ei scânteia care să ducă la o posibilă relație! „Eu n-am avut chestia asta din păcate cu tine!”

Cookies