Tragedie misterioasă într-o familie din Vâlcea. Un copil de 14 ani a murit intoxicat cu monoxid de carbon, chiar lângă sora lui:"Un copil în căutarea sinelui"

Author: Madalina Maftei

Un copil de 14 ani a murit intoxicat cu monoxid de carbon, chiar lângă sora lui

Sursa: Observator.ro

Filmul tragediei din Vâlcea, unde Rareș, un adolescent de 14 ani a murit, iar sora lui de 26 de ani a ajuns în comă la spital după ce s-ar fi intoxicat cu monoxid de carbon în timp ce dormeau. Cauza nenorocirii ar fi fost o sobă nesupravegheată, care nu funcționa cum trebuie. La o zi de la nefericitul eveniment, sora băiatului şi-a revenit şi este în afara oricărui pericol.

Tragedia s-a produs în noaptea de luni spre marți într-un apartament încălzit cu sobă pe lemne din Brezoi, Vâlcea. Rareș, în vârstă de 14 ani, mergea la școală în oraș și ca să nu mai facă naveta în satul vecin unde locuia cu părinții, dormea acasă la sora lui mai mare. Ambii frați s-ar fi intoxicat cu monoxid de carbon.

Adolescentul de 14 ani nu a mai putut fi salvat 

Alerta a fost dată de bunica și mătușa lor în jurul prânzului. Speriate că nu reușesc să dea ce cei doi nepoți au sunat după ajutor. Când au sosit la locul tragediei, echipele de intervenție au intrat în apartament, cu o scară, pe geamul de la balcon şi i-au găsit pe cei doi fraţi în dormitor. Sobele din casă erau reci, potrivit observatornews.ro. 

Îl cunosc.

A stat cu noi în bloc. Acum era aici fiindcă urma şcoala. Pe la 11 şi ceva am auzit şi eu. Am coborât şi într-adevăr era mort”,
a declarat o vecină, șocată de cele întâmplate.

Citește și: „Îl omori pentru așa ceva?”. Un bărbat de 29 de ani a fost ucis, deoarece a ținut ușa de la lift unor femei

Persoana de sex masculin nu a răspuns manevrelor de resuscitare, stabilindu-se decesul acesteia”, potrivit IPJ Vâlcea.

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Fata încă mai respira atunci când  echipele de intervenție au ajuns la fața locului. Salavarea ei a fost că a dormit cu perna pe cap.

Sora băiatului a fost dusă de urgenţă la Spitalul din Brezoi şi, ulterior, transferată la terapie intensivă la Vâlcea. Acum este în stare stabilă. 

Părinţii se pregătesc acum de înmormântarea băiatului. Rareş era un copil cuminte, căruia îi plăcea cartea, iar în timpul liber cânta în corul bisericesc. 

”Era un copil vesel, un copil de 14 ani în căutarea sinelui, care voia să descopere lumea, pe cei din jur”, a declarat Loredana Bîrsan, diriginta lui Rareş

Accident mortal la ieșirea din Reșița! Un bărbat a fost lovit din plin în timp ce trecea strada

”Aici și-a petrecut copilăria. Ce făcea el? Venea dimineața, pregătea cele necesare preotului pentru cădelniță, să fie cădelnița pregătită, lumânările aprinse, candelele”, a declarat preotul din sat.

Citește și: Tatăl a doi copii a murit subit, după ce timp de câteva săptămâni s-a plâns de dureri de cap. Într-o zi, bărbatul a mers la culcare și nu s-a mai trezit: ”Zbor lin spre cer, îngerul nostru”

 

 


Cine este Alina, noua concurentă din Casa iubirii, sezonul 2? Tânăra a făcut dezvăluiri uluitoare! „Am acasă un băiețel de 4 ani!” Iată care sunt cei trei concurenți care i-au atras deja atenția!

Alina este noua concurentă care a pășit astăzi în Casa iubirii! Tânăra a mărturisit că a pus deja ochii pe trei dintre băieți! „Am o slăbiciune pentru ochii albaștri” Iată ce detalii neașteptate au ieșit la iveală din trecutul Alinei! 

Cookies