Cine este românul care a fost spulberat de o mașină în timp ce se afla pe scuter, în Italia. Tânărul nu a avut nicio șansă

Author: Alina Petre

Un român a fost lovit mortal de o mașină în timp ce se afla pe scuter

Un român a fost lovit mortal de o mașină în timp ce se afla pe scuter, în Italia. Tânărul a murit pe loc.

Accidentul s-a produs în jurul orei 22, în localitatea Caravaggio, din Italia.

Din păcate, impactul a fost atât de puternic, încât tânărul nu a avut nicio șansă să supraviețuiască și a murit pe loc.

Citește și: Cine este tânăra mamă care a murit într-un cumplit accident în Iași, chiar în ziua în care Moșul Nicolae trebuia să vină la fiul ei. Victima nu a mai avut șansă de scăpare

Cine este românul care a fost spulberat de o mașină în timp ce se afla pe scuter, în Italia

Alin este tânărul care și-a pierdut viața, în cumplitul accident la doar 17 ani. El era stabilit împreună cu părinții săi în Caravaggio, localitate din provincia Bergamo.

Potrivit presei internaționale, Alin se îndrepta spre casa iubitei sale, după ce luase masa într-un restaurant fast-food.

Accident îngrozitor a avut loc în jurul orei 22, din păcate pentru Alin impactul a fost atât de violent încât medicii ajunși la fața locului nu l-au mai putut salva și au declarat decesul.

Din primele informații, se pare că vinovat pentru producerea tragediei ar fi șoferul mașinii care a pătruns fără să se asigure pe banda unde Alin circula regulamentar cu sculerul.

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

La fața locului au ajuns imediat membrii familiei, dar și mulți dintre prietenii acestuia, inclusiv cei cu care își petrecuse ziua urmărind cursele Cupei Mondiale și luând cina într-un fast-food.

Moartea lui Alin a lăsat în urmă multă durere pentru familie și cei care l-au cunoscut. Pe rețelele de socializare curg mesaje de condoleanțe.

O româncă și fiica sa au murit într-un accident în Italia

Un cumplit accident s-a produs pe o șosea din Italia, în urma impactului o româncă în vârstă de 70 de ani și fiica ei de 45 de ani au murit pe loc.

Două eleve de 15 ani din București au fost spulberate pe trotuar, în drum spre școală, de un șofer drogat

În momentul impactului femeile stăteau pe bancheta din spate a mașinii și mergeau. La volanul mașinii se afla fiul femeii, de 21 de ani. Băiatul împreună cu tatăl său au fost transportați în stare gravă la spital.

În cealaltă mașină implicată în accident se afla un cuplu de italieni, bărbatul și soția lui au fost răniți și transportați la spital.

Citește și: Cine este tânăra mamă care a murit într-un cumplit accident în Iași, chiar în ziua în care Moșul Nicolae trebuia să vină la fiul ei. Victima nu a mai avut șansă de scăpare

 


Natalia a dat cărțile pe față în Casa iubirii! Concurenta l-a înfruntat aprig pe Robert și i-a mărturisit tranșant lui Marinel că nu simte nimic pentru el! „N-a fost scânteia aia! Am încercat! Dar nu pot să spun că s-a schimbat foarte mult!”

Influențată de Radu, Natalia le-a mărturisit lui Robert și lui Marinel că nu a simțit pentru niciunul dintre ei scânteia care să ducă la o posibilă relație! „Eu n-am avut chestia asta din păcate cu tine!”

Cookies