O tânără de 22 de ani și-a filmat, din întâmplare, ultimele clipe din viață, înainte să moară într-un avion care s-a prăbușit și a explodat

Author: Madalina Maftei

O tânără de 22 de ani și-a filmat, din întâmplare, ultimele clipe din viață

Sursa: Observator.ro

Tânăra și-a filmat ultimele momente din viață, fără să aibă habar că își va găsi sfârșitul într-un tragic accident aviatic.

Tragedie aviatică în provincia Bursa din nord-vestul Turciei, două persoane au murit după ce avionul cu două locuri s-a prăbușit în Osmangazi. Burcu Saglam, în vârstă de 22 de ani, și-a surprins ultimele momente din viață la bordul avionului, relatează  Mirror. 

Tânăra le-a spus părinților că pleacă de acasă în căutarea unui loc de muncă

Pilotul avionului, Hakan Koksal, în vârstă de 54 de ani, ar fi decolat din Pamukova, provincia Sakarya, Turcia, la ora 15:13 joia trecută, 1 decembrie. Imaginile realizate de Burcu arată avionul pe pistă, cu doar câteva clipe înainte de decolare. Zborul a părut în regulă până când dezastrul a avut loc la ora 15:32.

Citește și: Şase elevi din Ilfov au ajuns la spital, după ce o învățătoare a aprins o lampă cu ultraviolete în sala de clasă. Cum și-a motivat gestul

Avionul zbura la o altitudine de 1.200 de metri, iar comunicarea s-a pierdut brusc. Avionul cu un singur motor a tăiat o linie electrică cu aripa, înainte să se prăbușească, în flăcări. Imediat, la fața locului s-a deplasat o echipă de salvare. Au găsit cadavrele femeii și al președintelui Asociației Aviației Sportive Yunuseli, Hakan.

Primarul Bursei, Alinur Aktas, a spus că se crede că una dintre victime a murit când avionul a luat foc după ce aripa sa a lovit o linie electrică aeriană de înaltă tensiune la Centrala electrică a ciclului de gaze naturale Ovaakca.

Celălaltă victimă, a spus el, ar fi fost aruncată din avion în momentul impactului. El a confirmat însă că nimeni de la sol nu a fost rănit.

Potrivit presei locale, tânăra le-a spus părinților că pleacă de acasă în căutarea unui loc de muncă. Dar nu au știut că ea se afla în acel avion până când au fost informați de moartea ei de către autorități. Cert este că tânăra de 22 de ani și-a filmat ultimele clipe din viața, fără să aibă habar că acela va fi sfârșitul pentru ea.

Citește și: Tatăl a doi copii a murit subit, după ce timp de câteva săptămâni s-a plâns de dureri de cap. Într-o zi, bărbatul a mers la culcare și nu s-a mai trezit: ”Zbor lin spre cer, îngerul nostru”

 

 

Momentul în care două avioane se ciocnesc în aer și se prăbușesc. Nu există supraviețuitori - Video

 

 

 

 


Patrick, pus la zid de Mihaela, după ce a fost desemnat favoritul publicului în Gală! „Acum, Patrick, e foarte sigur pe el, e cel mai votat” Iată cine a fost fata care i-a luat apărarea!

După ce a fost desemnat cel mai votat concurent, Patrick și-a schimbat atitudinea și unele fete l-au pus la zid! Iată ce controverse răsunătoare s-au iscat in casa fetelor si cine i-a sărit in apărare lui Patrick!

Cookies