Un muncitor feroviar a căzut pe șine, după ce un cablu electric sub tensiune a căzut peste el. Momentul a fost surprins pe camerele de supraveghere

Author: Andreea Buinoschi

Un muncitor feroviar din India a căzut inconștient pe șine, după ce un cablu electric sub tensiune a căzut peste el. Totul s-a întâmplat în timpul unei discuții pe care bărbatul o purta cu un alt angajat.

Un muncitor feroviar din India a scăpat ca prin minune cu viață, după ce a căzut pe șine, după ce un cablu electric sub tensiune a căzut peste el.

Tragedia a avut loc într-o gară, sub ochii mai multor persoane.

Un bărbat a căzut pe șine, după ce un cablu electric a căzut peste el

Un muncitor feroviar din India a reușit să păcălească moartea, după ce un cablu electric a căzut peste el. Acesta a căzut inconștient pe șinele de tren, în timp ce vorbea cu un alt controlor de bilete, în Bengalul de Vest.

Videoclipul poate fi urmărit aici.

După ce a fost electrocutat, bărbatul s-a rostogolit de pe peron, pe șine, dar personalul feroviar s-a mobilizat imediat și a sărit în ajutorul acestuia. Datorită rapidității cu care s-a acționat, bărbatul a reușit să scape cu viață.

Acesta a suferit mai multe arsuri la nivelul corpului și se află sub supraveghere medicală. „Slavă Domnului că este în afara pericolului”, a declarat Tejinder Singh Renu pe Twitter.

Citește și: O tânără de 22 de ani și-a filmat, din întâmplare, ultimele clipe din viață, înainte să moară într-un avion care s-a prăbușit și a explodat

„Din fericire, niciun tren nu a sosit pe peron când el era jos pe șine! Să sperăm că își revine repede”, a mai spus și un alt internaut. „Ceea ce apreciez la aceste imagini este că nu se vede nicio persoană filmând videoclipuri- toți încearcă să găsească n ajutor.

Unul dintre motivele pentru care iubesc Bengalul. Umanitatea este vie și însă este manifestată”, a mai declarat altcineva, conform Daily Mail.

Un bărbat s-a electrocutat, în timp ce fura cablu de înaltă tensiune

Un bărbat din Abuja s-a electrocutat, în timp ce fura cabluri de înaltă tensiune din zona Utako, din Teritoriul Capitalei Federale.

Uniunea Europeană și G7 au plafonat prețul petrolului rusesc. Rusia a avertizat că nu va mai trimite petrol țărilor care vor adopta această măsură

„În această dimineață devreme, un bărbat cunoscut sub numele de Ezekiel, a fost electrocutat. El a vrut să fure un cablu de înaltă tensiune aparținând Companiei de Distribuție a Energiei Electrice din Abuja și, în acest timp, a fost electrocutat.

Citește și: “Mami, simt că mor”. Mărturisirile cutremurătoare ale unor părinți care și-au pierdut fiica de numai 5 ani din cauza nepăsării medicilor

Am auzit sunetul unei scântei electrice în timpul nopții și, de asemenea, am auzit țipătul bărbatului. Dacă nu ar fi fost faptul că fierăstrăul, cleștele și lanterna erau împrăștiate pe jos, aș fi crezut că a vrut să se sinucidă. Dar cu acele unelte, el s-a dus acolo pentru o misiune. Bărbatul a avut noroc că nu a murit, dar a suferit multiple arsuri”, a declarat un șofer comercial, relatează punchng.com.

 


Cristina și Radu au parte de primele tensiuni, în Casa iubirii! Ce anume a supărat-o pe tânăra concurentă! Iată ce decizie au luat cei doi în privința relației lor! „M-a deranjat în camera roșie un gest pe care l-ai făcut!”

Primele momente tensionate pentru Cristina și Radu! Tânăra a mărturisit ce anume a deranjat-o la comportamentul partenerului ei. Iată ce se va întâmpla cu idila lor în Casa iubirii!

Cookies