Cine este bărbatul din Pitești care a murit, după ce și-ar fi injectat benzină în vene. Acesta a decedat în ambulanță

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 02 dec 2022, 16:56

Cine este bărbatul din Pitești care a murit, după ce și-ar fi injectat benzină în vene. Acesta a decedat în ambulanță

Sursa: Captură video, pexels

Un bărbat cunoscut din Pitești a murit, după ce și-ar fi injectat benzină în vene. Soția acestuia este cea care a sunat la 112, dar medicii nu au mai putut face absolut nimic pentru a-l salva.

Un judecător cunoscut din Pitești a murit, după ce și-a injectat o substanță neobișnuită în vene și care, mai târziu, s-a dovedit a fi, de fapt, benzină.

Acesta a decedat ieri, 1 decembrie.

Cine este bărbatul din Pitești care a murit, după ce și-ar fi injectat benzină în vene

Bărbatul este un cunoscut judecător din Pitești, pe nume Gabriel Apostol. Luni seară, 1 decembrie, în drum spre spital, în timp ce se afla în ambulanță, acesta și-a dat ultima suflare. Acesta era transferat la un spital din București din cauza situației care se agravase.

Acesta a fost găsit chiar de către soția lui, în jurul orei 10:40, ea fiind și cea care a sunat imediat la 112, declarând că Gabriel Apostol nu se simte bine, deoarece și-ar fi injectat o substanță în vene.

Acesta a intrat în stop cardio-respirator în timp ce se afla în ambulanță, după ce, conform surselor Observator, substanța pe care și-ar fi injectat-o în vene ar fi fost, de fapt, benzină.

Citește și: Carambol cu 4 mașini în parcarea unui mall din București, în zona Băneasa. Video

Ieri dimineață, Gabriel Apostol a ajuns la Spitalul Județean de Urgență Pitești, după doar 30 de minute de la efectuarea apelului la 112. La scurt timp, starea lui de sănătate a început să se agraveze din ce în ce mai serios, motiv pentru care medicii au luat decizia de a-l transfera la Spitalul Floreasca din Capitală.

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, iar cercetările continuă, pentru a se afla toate detaliile acestui caz.

„Era cu șanse minime. Din câte mi-a relatat colega care l-a stabilizat în UPU, pentru a putea fi transferat la Spitalul Floreasca, pacientul era decompensat din toate punctele de vedere. Poate că singura lui șansă era să ajungă la Centrul de toxicologie din București”, a declarat Marius Pascu, medic-șef al Unității de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Argeș, pentru Jurnal de Argeș.

Un bărbat a murit în ultima lui zi de muncă. Colegii acestuia l-au văzut cum a căzut pe masă, fără a mai putea face ceva

Citește și: O refugiată din Ucraina a fost găsită moartă într-un hotel din Vâlcea

Trecutul tumultos al lui Gabriel Apostol

Gabriel Apostol este cunoscut ca având mai multe antecedente care au ajuns și în presa națională. În anul 2013, în timp ce se afla în mașină, cu fiica lui de doar 7 ani, acesta a luat la bătaie doi polițiști, într-o benzinărie de pe Autostrada București-Pitești. Atunci, magistratul a fost încătușat, dar le-a reproșat oamenilor legii că are urme de la cătușe, dar și că i-au stricat ceasul.

După doar o lună, în urma celor întâmplate, magistratul din Pitești ar fi accidentat voit un angajat al unui magazin, luându-l pe capotă, conform presei locale.

 


Cine este Alina, noua concurentă din Casa iubirii, sezonul 2? Tânăra a făcut dezvăluiri uluitoare! „Am acasă un băiețel de 4 ani!” Iată care sunt cei trei concurenți care i-au atras deja atenția!

Alina este noua concurentă care a pășit astăzi în Casa iubirii! Tânăra a mărturisit că a pus deja ochii pe trei dintre băieți! „Am o slăbiciune pentru ochii albaștri” Iată ce detalii neașteptate au ieșit la iveală din trecutul Alinei! 

Cookies