Cea mai spectaculoasă plajă de pe litoralul românesc. Poate concura cu cele din Grecia

,
Plaja Tuzla, un colț de rai pentru turiști

Plaja Tuzla

[Sursa foto: Shutterstock]

În timpul sezonului estival este din ce în ce mai greu pentru turiști să găsească o plajă liniștită, cu o apă cristalină și de un albastru superb.


In articol:

În România, plajele au început să fie pline ochi de turiști, însă mai există câteva excepții care să ne facă sejurul unul asemănător cu cel din Grecia, de neuitat.

Citeste si: Cum trebuie să îngrijim aluniţele vara? Există risc crescut de cancer?

Plaja Tuzla, un colț de rai pentru turiști

Plaja Tuzla este o plajă sălbatică, de care nu multă lume a auzit. De îndată ce aceasta a început să fie vizitată de mai mulți oameni, a apărut un punct de salvamar, de prim ajutor, au fost amplasate toalete ecologice și și-au făcut apariția câteva terase.

Plaja Tuzla, un colț de rai pentru turiști

Plaja Tuzla, un colț de rai pentru turiști

[Sursa foto: Shutterstock]

Apa plajei Tuzla este de un albastru- turcoaz. Acest loc este unul unic pentru România deoarece este protejată de o stâncă înaltă și tot aici se află cel mai vechi far de pe malul mării românești. Acest colt de rai se află la 22 de kilometri sud de Constanța sau Mangalia la o distanță de 2 km pe șoseaua DN39, imediat după Eforie Sud.

Citeste si: Satul secuiesc din România cu peisaje ca în Elveția. Străinii îl vizitează și românii nici nu au aflat de el

Pentru persoanele care nu au mai fost pe o plajă sălbatică până acum, trebuie să știți că muzica nu se va auzi din toate părțile, vânzătorii ambulanți nu vin să ne ofere porumb sau alte alimente, Plaja Tuzla este un loc în care liniștea te face să te simți împlinit și relaxat.

Plajele sălbatice, din ce în ce mai căutate de turiști

Locațiile liniștite sunt din ce în ce mai atrăgătoare pentru cei ce vor ca vară să aibă un bronz de invidiat, departe de toate cluburile și gălăgia de pe litoral, așa că plajele sălbatice sunt la mare căutare.

Plaja Tuzla, un colț de rai pentru turiști

Plaja Tuzla

[Sursa foto: Shutterstock]

Plaja sălbatică Vadu se află la 15 kilometri de Năvodari și face parte din Rezervația Biosferei Deltei Dunării, plaja are nisipul vin, iar mare îți ia răsuflarea imediat ce o vezi. Pentru a ajunge la Vadu, trebuie să conduci până la Năvodari, apoi să urmezi drumul spre Corbu. De la ieșirea din acest sat, se face dreapta spre Vadu. Această experiență merită încercată, dacă vreți să ajungeți într-un loc izolat și liniștit.

Citeste si: Ce nu ar trebui să uiți acasă atunci când pleci într-o călătorie

Plaja Corbu este următoarea frumusețe care se află chiar în apropierea stațiunii Mamaia. Această plajă este făcută pentru turiștii care vor să scape de gălăgia și prețurile exorbitante. Acolo singurul sunet care vă va stica liniștea este cel al valurilor.

Surse: spynews.ro, divahair.ro 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Alertă alimentară! Produs consumat vara de toți românii, retras de la vânzare

Petre Daea dă asigurări: Caşcavalul nu va ajunge la 100 de lei/kilogram

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Cum trebuie să îngrijim aluniţele vara? Există risc crescut de cancer?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies