Plaja din România care poate concura cu cele din Grecia. Cea mai frumoasă plajă de pe litoralul românesc

Author: Culea Claudia-Roxana

Răsărit pe plaja Tuzla

Sursa: instatravel.ro

Toți românii sunt în căutare de locuri unice și accesibile unde să își petreacă vacanța de vară. Puțini dintre aceștia știu însă frumusețile pe care le ascunde România și aleg să se retragă pe litoralul grecesc. Printre cele mai frumoase locuri unde vă puteți relaxa vara aceasta este Plaja Tuzla din România care ne duce cu gândul la nisipul fin și turcoazul mării din Grecia.

Totul despre Plaja Cochilia, Tuzla

Plaja Tuzla este situată în comuna Tuzla, județul Constanța, imediat după stațiunea Eforie Sud. Aceasta se află la distanța de 22 km sud de Constanța și se poate ajunge și cu trenul până la strada Nicolae Titulescu și încă 30 de minute pe jos până la plajă. Aceasta impresionează prin culorile de verde smarald și turcoaz ale apei cât și prin existența celui mai vechi far de pe malul mării românești.

Citeste si: Plaja sălbatică din Munții Apuseni confundată cu Thailanda- o combinație idilică dintre munți și mare de care puțini români știu.

Plaja Tuzla- atracții și activități pe care le poți face

Plaja sălbatică Tuzla dispune de umbreluțe din stuf, câteva corturi, mici baruri aflate la extremitățile plajei care servesc băuturi răcoritoare și diverse feluri de mâncare precum hamsii, midii, burgeri.

Vizitatorii acestei plaje se pot bucura în liniște de splendoarea apei sau pot închiria sky jeturi sau bărci spre epava de la Costinești.

Acest loc este perfect pentru cei care vor să aibă parte de o experiență complexă de relaxare deoarece semnalul la telefon există doar în câteva zone ale plajei.

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Citeste si: Un adolescent în vârstă de 13 ani a fost infectat cu o amibă mortală după ce a înotat în Florida

Pe lângă peisajul minunat al plajei Tuluz, aici se organizează și un festival pentru iubitorii de rock alternativ, fiind singurul festival de acest gen organizat pe o plajă. Festivalul se numește „Living Rock” și se va desfășura între 20-22 august. Ilinca Ghișoiu, reprezentant Maitreya Events, consideră că acest festival de muzică alternativă este cea mai bună opțiune pentru turiști. „Vrem să trăim rock, dar alternativ, astfel încât, atunci când plecăm, plaja Tuzla să rămână la fel de sălbatică, apa să fie la fel de turcoaz și nisipul la fel de fin precum am găsit-o”, spune Ilinca Ghișoiu.

Plaja din România care poate concura cu cele din Grecia. Cea mai frumoasă plajă de pe litoralul românesc

Citeste si: Organizatorii Untold și Neversea vor Parcul Izvor din Capitală- Ce pregătesc aceștia

Plaja Tuzla- prețuri și accesibilitate

Prețurile variază în funcție de condițiile și gusturile clienților. În zonă există hoteluri și pensiuni până la 4 stele, iar pentru iubitorii de natură există opțiunea de camping. Hotel Vertigos are 4 stele, iar o cameră dublă pentru doi adulți costă 266 de lei pe noapte și are micul dejun inclus.  În plus, parcarea este gratuită sus pe deal, iar plaja este doar la câțiva pași, menționează instatravel.ro

 


Singuri pe marginea prăpastiei otrăvite! Localnicii satului blestemat din Munții Apuseni au fost obligați să își lase în urmă casele și să se mute tot mai sus! Iată povestea tulburătoare a soților Dumitraș!

Echipa emisiunii Asta-i România a ajuns în Munții Apuseni, în locul în care odată se afla satul Geamăna, care a fost înghit de apa otrăvită, provenită de la cariera de cupru.

Cookies